Ρουμανία: Έπαθαν... Ατρόμητος - ΑΕΚ, βγήκαν μεζούρες και έσκαψαν για να ισιώσουν τα δοκάρια! (vid)

Newsroom
Ρουμανία - Δοκάρια

bet365

Φοβερό - και γνώριμο στο ελληνικό κοινό - σκηνικό στη Ρουμανία, εκεί όπου η αναμέτρηση ανάμεσα στην Οτελούλ και τη Σέπσι καθυστέρησε να αρχίσει, επειδή τα δοκάρια στη μία εστία του γηπέδου ήταν πιο κοντά από την άλλη.

Απρόοπτο με... άρωμα Ελλάδας στο Οτελούλ Γκαλάτι - Σέπσι του ρουμανικού πρωταθλήματος, το οποίο άρχισε με καθυστέρηση. Σε μια κατάσταση που θύμισε πολύ ό,τι είχε συμβεί στη χώρα μας τη σεζόν 2022-23 και το «επεισοδιακό» εκείνο Ατρόμητος - ΑΕΚ, η σέντρα του ματς πήγε πίσω εξαιτίας των... δοκαριών!

Όπως αναφέρουν τα ρουμανικά media, ο προπονητής των φιλοξενούμενων (και πρώην επικεφαλής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού) Μπερντ Στορκ, ισχυρίστηκε πως τα δοκάρια στην εστία των γηπεδούχων ήταν πιο κοντά, γεγονός που προκάλεσε έναν μικρό χαμό. Οι... μεζούρες βγήκαν, το τέρμα της Οτελούλ Γκαλάτι διαπιστώθηκε πως πράγματι ήταν πιο κοντό (2,41cm αντί 2,46cm) και στη συνέχεια ακολούθησε... σκάψιμο για την επιδιόρθωση του προβλήματος! Για την ιστορία, πράγματι, το ζήτημα επιλύθηκε, ακόμα και με αυτόν τον «ερασιτεχνικό» τρόπο, και το παιχνίδι διεξήχθη κανονικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα