Youth League: Ορίστηκε να διευθύνει ματς ο Έλληνας διαιτητής Βεργέτης

Βασίλης Μπαλατσός
Youth League: Ορίστηκε να διευθύνει ματς ο Έλληνας διαιτητής Βεργέτης

bet365

O Έλληνας διαιτητής Χρήστος Βεργέτης ορίστηκε στην αναμέτρηση της Μπρεστ με τη Στουρμ Γκράτς (19/9) για την 1η αγωνιστική του Youth League.

Διεθνής ορισμός για τον Χρήστο Βεργέτη. Ο Έλληνας διαιτητής ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει τον αγώνα της Μπρεστ με τη Στουρμ Γκρατς στη Γαλλία την ερχόμενη Πέμπτη (19/9) στις 15:00. Βοηθοί του Αρκά ρεφ θα είναι ο Ανδρέας Φωτόπουλος και Κωνσταντίνος Στάικος, ενώ τέταρτος ο Γάλλος, Πιέρ Λεγκά.

Θυμίζουμε πως στο φετινό Youth League συμμετέχει και η κάτοχος του τροπαίου, Κ19 του Ολυμπιακού, η οποία θα ξεκινήσει από τον 2ο γύρο της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ταλίνα Κάλεφ (Εσθονία) - Σάντα Κολόμα (Ανδόρρα), με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για τις 23 Οκτωβρίου και η ρεβάνς στις 6 Νοεμβρίου.

Αν οι Πειραιώτες προκριθούν στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Τρέτσιν (Σλοβακία) – Ζμπογιοβκα Μπρνο (Τσεχία).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα