Είναι hot Πιερό και Καρλίτος!

Newsroom
φγ
Η 5η στροφή της Super League, το κυρίως μενού της οποίας διεξάγετια την Κυριακή (22/9) περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες μονομαχίες.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Πανσερραϊκό στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ (18:00) στοχεύοντας μόνο στη νίκη καθώς οι απώλειες που έχει υποστεί τον έχουν αφήσει πίσω στην κούρσα για την κορυφή.

Μία μόλις νίκη σε τέσσερις αγώνες για την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο, η οποία προέρχεται από λευκή ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες απέναντι στους Σερραίους που έχουν έναν βαθμό και παρατάσσονται με αλλαγή στην τεχνική ηγεσία καθώς ο Χουάν Φεράντο θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο.

Οι «πράσινοι» δεδομένα θέλουν εκτός από νίκη και πειστική εμφάνιση και το σκορ πολλαπλών επιλογών 1-0, 2-0, 3-0 είναι σε απόδοση 2.40. Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος φιλοξενεί τη Λαμία (20:30) με κεντρικό πρόσωπο τον Καρλίτος, ο οποίος πέρυσι οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα της Φθιώτιδας στην εξάδα και στα Playoffs για πρώτη φορά στην ιστορία της και πλέον έχει αλλάξει στρατόπεδο.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία με 5 βαθμούς προέρχεται από «διπλό» στην Τρίπολη με τον Καρλίτος να ανοίγει το δρόμο με δικό του γκολ και περιμένει από τον Ισπανό να βρει δίχτυα και απέναντι στην πρώην ομάδα του που επίσης έχει μαζέψει 5 βαθμούς. Στο 2.60 να χριστεί σκόρερ ο Καρλίτος στο Περιστέρι.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής ολοκληρώνεται στη Λεωφόρο όπου η Καλλιθέα υποδέχεται την ΑΕΚ (21:00), με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να έχει επιστρέψει στην κορυφή με το 2-0 επί του Βόλου.

Οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν άνετα τον Βόλο (2-0) με τον Πιερό να σκοράρει στο ντεμπούτο του αντικαθιστώντας τον τραυματία Λιβάι Γκαρσία και εν αναμονή της ένταξης και του Αντονί Μαρσιάλ θα είναι εκ νέου αιχμή του δόρατος. Το δεύτερο συνεχόμενο ματς με γκολ για τον Πιερό προσφέρεται σε απόδοση 2.25.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα