Στην Κωνσταντινούπολη με 50 απόδοση ο ΠΑΟΚ!

Newsroom
ξθ
Ο ΠΑΟΚ αρχίζει την πορεία του στη League Phase του Europa League με δοκιμασία στην Πόλη απέναντι στη Γαλατασαράι (22:00).

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έπειτα από τις μάχες των προκριματικών συνεχίζει στη League Phase του Europa League, θέλοντας να καταγράψει άλλη μία αξιοσημείωτη ευρωπαϊκή πορεία, όπως έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.

Μοναδική προσφορά* για τη πρόκριση του ΠΑΟΚ στη φάση των «16» του Europa League

Την περσινή σεζόν έφτασε στα προημιτελικά του Conference League πριν η πορεία του σταματήσει από την Μπριζ, ενώ στην ίδια διοργάνωση είχε φτάσει ξανά στους «8» το 2022.

Φέτος ο πρωταθλητής Ελλάδας επιστρέφει στο Europa League μετά τη σεζόν 2020/2021, έχοντας μπροστά του 8 μάχες με φόντο την πρόκριση ιδανικά απευθείας στη φάση των «16», κάτι που θα υλοποιηθεί εφόσον τερματίσει στην πρώτη οκτάδα της League Phase.

Πρώτο εμπόδιο είναι η Γαλατασαράι και η δοκιμασία στην Πόλη, με τον ΠΑΟΚ να θέλει με τον πλέον ηχηρό τρόπο να δηλώσει την παρουσία του.

Η τουρκική ομάδα προέρχεται από τη σπουδαία νίκη στο ντέρμπι με την Φενέρ και μάλιστα εκτός έδρας (1-3) που επιβεβαιώνει την ισχύ της, ωστόσο και οι «ασπρόμαυροι» έχουν ανεβασμένη ψυχολογία καθώς με το 1-4 στον Βόλο και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στη Super League έπειτα από πέντε αγωνιστικές.

Η απευθείας πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «16» του Europa League προσφέρεται σε σούπερ απόδοση 50!

Αναμφίβολα πρόκειται για πολύ δύσκολη αποστολή αλλά ο ΠΑΟΚ έχει δείξει και σε ευρωπαϊκό επίπεδο το «μέταλλό» του, ενώ φυσικά ξυπνούν οι μνήμες από το ιστορικό 1-1 με τη Φενέρ το 2010. Η διπλή ευκαιρία Χ2 στην Πόλη προσφέρεται σε απόδοση 2.25.

Σε 11 επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ο «δικέφαλος» έχει σκοράρει στα 10, ενώ σε 4/5 εκτός έδρας έχει σκοράρει από το πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Λουτσέσκου θα θελήσει να αιφνιδιάσει τη «Γαλατά» και να βρει δίχτυα στο πρώτο 45λεπτο είναι σε απόδοση 2.62.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

*Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα