ΑΕΚ Λάρνακας: Στο οπλοστάσιο ο Γκαρσία που πάει "Αμμόχωστος"

ΑΕΚ Λάρνακας: Στο οπλοστάσιο ο Γκαρσία που πάει "Αμμόχωστος"

Newsroom
angel_garcia
Επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ο Άνχελ Γκαρσία, και δεν αποκλείεται να είναι βασικός στο εκτός έδρας ματς με τη Νέα Σαλαμίνα (27/9), στο οποίο η ΑΕΚ έχει μοναδικό στόχο τη νίκη.

Επανήλθε στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Άνχελ Γκαρσία μετά και το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε τις προηγούμενες μέρες και αναμένεται να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Νέα Σαλαμίνα την Παρασκευή (27/9).

Ο Ισπανός από χθες έχει ανεβάσει ρυθμούς και ο Χένινγκ Μπεργκ τον είδε με ικανοποίηση να μην έχει καμία ενόχληση και να θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα επανέλθει στην αρχική ενδεκάδα απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα. Έχοντας μπροστά του τον Αϊτόρ αναμένεται να αποτελέσουν ένα ισχυρό δίδυμο από την αριστερή πλευρά ικανό να κάνει τη διαφορά.

Για την ώρα δεν φαίνεται να προκύπτουν άλλα προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι και στη διάθεση του Νορβηγού τεχνικού. Ακόμη και ο Ναούμ που ήταν εκτός στο ματς με τον Εθνικό είναι μια χαρά, απλά έκρινε ο Μπεργκ ότι δεν ήταν 100% έτοιμος για αποστολή όμως προπονείται κανονικά.

Για την ΑΕΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» η νίκη και οι τρεις βαθμοί είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος. Το -8 από την κορυφή είναι ήδη μεγάλη απόσταση και η ομάδα της Λάρνακας δεν έχει άλλα περιθώρια για να χάσει βαθμούς σε παιχνίδια που φαινομενικά είναι ματς τριών πόντων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα