Θρύλος έτοιμος για νίκη με κλειδί τον Γουίλιαν και σούπερ απόδοση!

Newsroom
Γουίλιαν
Κομβικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό στη 2η αγωνιστική της League Phase στο Europa League! Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται (19:45) την Μπράγκα με στόχο να ανοίξουν λογαριασμό στις νίκες και να μπουν σε τροχιά πρόκρισης.

Ο κάτοχος του Conference League στην πρεμιέρα ηττήθηκε 2-0 στην έδρα της Λιόν, όμως δεν ήταν ακίνδυνος επιθετικά. Πλέον μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα ρισκάρει ακόμη περισσότερο και αναμένεται να μπει με ορμή στο χορτάρι προκειμένου να βάλει από την αρχή δύσκολα στους Πορτογάλους. Απόδοση 2.75 οι «ερυθρόλευκοι» να κερδίσουν το πρώτο 45λεπτο.

Στο επιθετικό κομμάτι ο Ολυμπιακός στηρίζει πολλά στον Ελ Κααμπί, ενώ οφείλουμε να σταθούμε και στον Γουίλιαν, ο οποίος ανεβάζει στροφές. Η ποιότητα του Βραζιλιάνου είναι αδιαμφισβήτητη και σ’ ένα κομβικό ευρωπαϊκό ματς θα αναλάβει πρωτοβουλίες είτε παίξει από την αρχή είτε έρθει από τον πάγκο. Απόδοση 2.30 ο Γουίλιαν να σκοράρει ή να δώσει ασίστ στο παιχνίδι με τους Πορτογάλους.

Η Μπράγκα ανήκει στις ομάδες που μπήκαν με «δεξί» στη διοργάνωση, αφού στην πρεμιέρα νίκησε με ανατροπή 2-1 την Μακάμπι Τελ Αβίβ σκοράροντας δύο γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης. Πρωταγωνιστής ήταν ο Μπρούμα και οι παίχτες του Κάρλος Καρβαλιάλ απέδειξαν ότι δεν παρατάνε ποτέ τα παιχνίδια. Μέσα στο Φάληρο θα παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα και το 1-1 σκορ οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα κοστολογείται σε απόδοση 2.50.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα