Κυριαρχία του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με Bet Builder στο 5.40!

Newsroom
ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ περιμένει τη Στεάουα στην Τούμπα (22:00) στη δεύτερη στροφή της League Phase του Europa League για την πρώτη του νίκη.

Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων συνέχεια για τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να στοχεύει στην πρώτη της νίκη στον όμιλο ενώπιον του κοινού του.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας στην πρεμιέρα της League Phase δεν κατάφεραν να πάρουν βαθμό στην Πόλη απέναντι στην πολύ ισχυρή και γεμάτη αστέρια και λύσεις Γαλατασαράι, καθώς η ισοφάριση του Κωνσταντέλια δεν ήταν αρκετή (3-1).

Για τον ΠΑΟΚ ακολούθησε άλλη μία ήττα, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη στην Τούμπα. Οι ευκαιρίες δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ, με το τέρμα του Μανού Γκαρθία να δίνει τη νίκη στους «κίτρινους» (0-1), με αποτέλεσμα ο «δικέφαλος» να πέσει από την κορυφή της Super League μετά την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Οι δύο ήττες έχουν πεισμώσει τους «ασπρόμαυρους» που θέλουν να συνδυάσουν με νίκη το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στη League Phase και να κάνουν νέα αρχή στον ευρωπαϊκό «μαραθώνιο» των 8 αγώνων που στοχεύουν να τους βγάλει στο τέλος σε μία εκ των προνομιούχων θέσεων είτε απευθείας για τους «16», είτε για τα Playoffs.

Η πρωταθλήτρια Ρουμανίας του Ηλία Χαραλάμπους έκανε πάρτι στην πρεμιέρα της απέναντι στη Ρίγα στο Βουκουρέστι (4-1) και θέλει να κάνει τη ζημιά στην Τούμπα, όπου όμως ο ΠΑΟΚ έχει το πάνω χέρι και θα επιδιώξει από το ξεκίνημα να το καταστήσει σαφές. Το 1/1 ημίχρονο/τελικό για τους Θεσσαλονικείς είναι σε απόδοση 2.60.

Σε 2/3 ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ στην Τούμπα είχαμε G/G (με Μπόρατς και Μάλμε), ενώ 3/4 τελευταία ματς των Ρουμάνων είχαν επίσης G/G. Το G/G και Over 2.5 είναι σε απόδοση 2.25.

Ο συνδυασμός των δύο επιλογών με bet builder σε απόδοση 5.40!

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα