Έρχεται το Vikos Cola Elite Neon Cup 2024, το κορυφαίο τουρνουά για αναπτυξιακές ηλικίες

Newsroom
Μπάλα

bet365

Από τις 25 ως τις 27 Οκτωβρίου θα λάβει χώρα στην Αθήνα το Vikos Cola Elite Neon Cup 2024 με τη συμμετοχή 128 ομάδων από 20 διαφορετικές χώρες.

Το κορυφαίο τουρνουά ποδοσφαίρου για αναπτυξιακές ηλικίες έρχεται στην Ελλάδα και στην Αθήνα από τις 25 ως τις 27 Οκτωβρίου 2024. Το Vikos Elite Neon Cup 2024 θα φιλοξενήσει 128 ομάδες από 20 διαφορετικές χώρες με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού της ΑΕΚ, αλλά και των Μίλαν, Τσέλσι, Λάτσιο μεταξύ άλλων. Το κορυφαίο τουρνουά ποδοσφαίρου για αναπτυξιακές ηλικίες θα λάβει χώρα σε σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις δίνοντας έμφαση στις αξίες της ομαδικότητας και του fair play για ηλικίες κάτω των 12 και κάτω των 10 ετών.

Το δελτίο Τύπου του Vikos Cola Neon Cup 2024:

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή του Vikos Cola Elite Neon Cup 2024, του κορυφαίου τουρνουά ποδοσφαίρου για αναπτυξιακές ηλικίες στην Ελλάδα, το οποίο θα λάβει χώρα στην Αθήνα από τις 25 έως τις 27 Οκτωβρίου 2024 για ηλικίες U12 & U10.

Το τουρνουά, που στοχεύει στη δημιουργία ιδανικών συνθηκών για την ανάπτυξη νεαρών αθλητών, θα φιλοξενήσει 128 ομάδες από 20 διαφορετικές χώρες, ανάμεσα τους οι AC Milan, Chelsea FC, S.S. Lazio, Red Star FC, Nordjaelland FC, Istanbull Basaksehir FC, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ. Ανόρθωση, Άρης Λεμεσσού, Αποελ, Πάφος. Οι μικροί μας ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το παιχνίδι, να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να αγωνιστούν σε μία διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών.

 

Το Vikos Cola Elite Neon Cup 2024 θα διεξαχθεί σε σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, προσφέροντας στους συμμετέχοντες ένα ασφαλές και επαγγελματικό περιβάλλον. Το τουρνουά δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις αξίες της ομαδικότητας, του "ευ αγωνίζεσθαι" και της αθλητικής παιδείας.

Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή που προάγει το μέλλον του ελληνικού και διεθνούς ποδοσφαίρου και να χειροκροτήσετε τις προσπάθειες όλων των αθλητών που λαμβάνουν μέρος.
Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, θα ενημερωθείτε σχετικά με τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων, αλλά και να αναζητήσετε στοιχεία από τις προηγούμενες διοργανώσεις. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στο Tiktok, στο Instagram, στο Facebook και στο Twitter.

Η ομάδα της “Yellowfields” και όλοι οι συντελεστές της διοργάνωσης είναι έτοιμοι να σας υποδεχτούν και να ζήσουν μαζί σας άλλη μία μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία.

Links

http://eliteneoncup.com
https://www.facebook.com/neoncup
Tiktok: Elite Neon Cup
Instagram: eliteneoncup
Twiiter: @EliteNeonCup

Εγκαταστάσεις

Kicks Academy: Ο.Τ. 49 Επιχειρηματικό Πάρκο / 5η οδός, Φοίνικας, Σπάτα 190 04
Αθλητικές εγκαταστάσεις Παιανίας: Λεωφ. Καρελλά 24, Καρελλάς 194 00

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα