Δείχνουν τα δόντια τους στο πρώτο Clasico με σούπερ απόδοση Μπαπέ και Γιαμάλ!

Newsroom
yamal barca
Ώρα ντέρμπι, ώρα «clasico», με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να τίθενται αντιμέτωπες στο «Santiago Bernabeu» (22:00) για την 11η αγωνιστική της La Liga.

Οι δύο «γίγαντες» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έχουν όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους για μία πολυαναμενόμενη μονομαχία που είναι πολύ παραπάνω από ένα ντέρμπι και δεν αφορά μόνο τη βαθμολογική τους διαφορά. Πριν τη σέντρα του υπ’ αριθμόν 258 «clasico» (106 νίκες Ρεάλ, 100 νίκες Μπαρτσελόνα, 51 ισοπαλίες) η διαφορά τους είναι τρεις βαθμοί (27 η πρωτοπόρος Μπάρτσα, 24 οι Μαδριλένοι που ακολουθούν), ωστόσο πάντοτε σε αυτά τα ντέρμπι το γόητρο είναι στην πρώτη γραμμή.

Αμφότεροι προέρχονται από θριάμβους στο Champions League, καθώς η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ενώ βρέθηκε να χάνει με 0-2 από την Ντόρτμουντ έκανε ένα σαρωτικό δεύτερο ημίχρονο για να επικρατήσει με 5-2 χάρη στο χατ τρικ του Βινίσιους, ενώ η ομάδα του Χάνσι Φλικ ήταν σαρωτική απέναντι στην Μπάγερν, την οποία υπέταξε με 4-1 στη Βαρκελώνη με χατ τρικ του Ραφίνια. Με την ψυχολογία στα ύψη «μερένχες» και «μπλαουγράνα» στρέφονται στη μονομαχία τους η οποία δεν έχει ισοπαλία στα 14 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, με 10 νίκες της Ρεάλ και 4 της Μπάρτσα, ενώ σε 10/14 ντέρμπι υπήρχε G/G και σε 8/14 μαζί με Over 3.5 γκολ.

Το G/G και Over 3.5 στο «clasico» είναι σε απόδοση 2.25. Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του ντέρμπι θα είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ στο πρώτο του «clasico», θέλοντας φυσικά να συνδυάσει αυτό το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο με γκολ. Στο 1.83 να βρει δίχτυα ο Γάλλος σούπερ σταρ. Στην αντίπερα όχθη υπάρχει ο θαυματουργός Λαμίν Γιαμάλ που είναι από τα βασικά όπλα του νεανικού συνόλου του Φλικ και αποτελεί συνεχή απειλή για οποιαδήποτε άμυνα. Μετά τις δύο περσινές συμμετοχές στα ντέρμπι θα κυνηγήσει το παρθενικό του γκολ σε «clasico» που προσφέρεται σε απόδοση 3.60.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα