Προγνωστικά για τις αναμετρήσεις του Σαββάτου με Πιερό και 12+ απόδοση!

Newsroom
Πιερό: «Δουλεύουμε και παίζουμε ως ομάδα»
Εκκίνηση με σπουδαία παιχνίδια κάνει το Σάββατο η 9η αγωνιστική της Super League.

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός (17:00) υποδέχεται τον Βόλο σ’ ένα ματς που οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχει κάνει αρκετούς να τρίβουν τα μάτια τους και μετά τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο συμπλήρωσε 6 σερί ματς αήττητη, σκαρφάλωσε στην 5 θέση της βαθμολογίας και απέχει 3 βαθμούς από την κορυφή.

Αναμφισβήτητα ο Παναιτωλικός ανήκει στις πιο φορμαρισμένες ομάδες του Πρωταθλήματος, έχει αυτοπεποίθηση και μπροστά στο κοινό του θα πατήσει «γκάζι» από το πρώτο μέρος.

Απόδοση 2.75 να κερδίσει το πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός.

Μισή ώρα αργότερα ο Λεβαδειακός υποδέχεται τη Λαμία. Η εικόνα των δύο ομάδων μας προϊδεάζει για «σφικτό» παιχνίδι. Οι Βοιωτοί έφυγαν με την ισοπαλία από το «Γ.Καραϊσκάκης» την περασμένη αγωνιστική και το συγκεκριμένο αποτέλεσμα πανηγυρίστηκε σαν νίκη.

Η Λαμία βρίσκεται πλέον στη νέα εποχή του Λεωνίδα Βόκολου και ο Έλληνας Coach προσπαθεί να διορθώσεις τις ανορθογραφίες. Το 0-0 με τον Αστέρα ήταν το πρώτο θετικό δείγμα γραφής μετά από 3 σερί ήττες. Η ισοπαλία στο ημίχρονο προσφέρεται σε απόδοση 2.01.

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με το παιχνίδι ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και ΑΕΚ. Η «Ένωση» μετά την ισοπαλία (1-1) στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ συμπλήρωσε 2 σερί ματς χωρίς νίκη και πλέον βρίσκεται στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας. Η ΑΕΚ επιθετικά στηρίζει πολλά στον Πιερό, ο οποίος λόγω όγκου και ποιότητα θα βάλει δύσκολα στην άμυνα του Πανσερραϊκού. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο σεντερ φορ της «Ένωσης» σε 5 συμμετοχές μετράει 3 γκολ και τα 2 ήταν στα μεγάλα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Anytime σκόρερ Πιερό σε απόδοση 2.25.

Ο συνδυασμός των 3 επιλογών προσφέρεται σε απόδοση 12.45!

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα