Ρομπέρτο στο Gazzetta.gr: «Επιστροφή στον Ολυμπιακό; Ποτέ δεν ξέρεις...» (gTV)

Ρομπέρτο στο Gazzetta.gr: «Επιστροφή στον Ολυμπιακό; Ποτέ δεν ξέρεις...» (gTV)

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ρομπέρτο στο Gazzetta.gr: «Επιστροφή στον Ολυμπιακό; Ποτέ δεν ξέρεις...» (gTV)

bet365

Ο Ρομπέρτο είναι και πάλι στην Αθήνα! Το Gazzetta.gr τον υποδέχθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος», με τον Ισπανό γκολκίπερ να μην ξεχνά τον αγαπημένο του Ολυμπιακό!

Ένας, όχι και τόσο παλιός γνώριμος βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα. Συνοδευμένος από την σύντροφό του, λίγες ώρες μετά τη νίκη της Εσπανιόλ επί της Θέλτα, πήρε το αεροπλάνο και ταξίδεψε με προορισμό την Αθήνα προκειμένου να παραστεί στη γιορτή του ΠΣΑΠ.

Ο αγαπητός Ρομπέρτο, στον κόσμο του Ολυμπιακού και όχι μόνο, αν και κουρασμένος απο το ταξίδι, μίλησε στην κάμερα του gTV για το σκοπό της παρουσίας του στη χώρα μας αλλά και την πιθανότητα να επιστρέψει στο Λιμάνι της καρδιάς του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, που βρίσκομαι πάλι στην Ελλάδα. Είμαι εδώ για το γκαλά του ΠΣΑΠ. Θα είναι σύντομο ταξίδι, όμως είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ ξανά. Έχω πολλούς φίλους εδώ και πέρασα πολύ όμορφα», μας είπε αρχικά ο Ισπανός, ενώ στην συνέχεια μίλησε για τη σχέση που έχει με τους φίλους του Ολυμπιακού και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ρέντη:

 

«Ξέρουν τι αισθάνομαι γι' αυτούς, οπότε δεν χρειάζεται να πω κάτι τώρα. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα