Ζιντάν: «Δεν είμαι ο καλύτερος στον κόσμο, αλλά μένω Ρεάλ»

Gazzetta team
Ζιντάν: «Δεν είμαι ο καλύτερος στον κόσμο, αλλά μένω Ρεάλ»

bet365

O Zινεντίν Ζιντάν τόνισε πως δεν είναι ο καλύτερος τεχνικός στον κόσμο, σκέφτεται ήδη την επόμενη σεζόν, ενώ η κατάκτηση του πρωταθλήματος τον... κέρδισε περισσότερο!

Τρελαμένος ο Ζινεντίν Ζιντάν για το δεύτερο διαδοχικό ευρωπαϊκό τρόπαιο τόνισε για το μαγικό βράδυ του Κάρντιφ «Είναι τεράστια χαρά για τους παίκτες και την ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί δεν είναι εύκολο να κερδίζεις το πρωτάθλημα και το Champions League. Δουλέψαμε πολύ και είμαστε ενθουσιασμένοι. Ηταν μια καταπληκτική χρονιά» τόνισε ο Γάλλος. Ο Ζιντάν τρελάθηκε με την κούπα, αλλά το πρωτάθλημα τον... κέρδισε περισσότερο. Ο λόγος; «Είναι μια σπέσιαλ μέρα, αλλά η κατάκτηση της La Liga ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της καριέρας μου. Κερδίσαμε στο φινάλε έναν μαραθώνιο 38 αγωνιστικών κι αυτό ήταν κάτι τεράστιο. Είναι μια απίθανη μέρα και πρέπει να συγχαρώ παίκτες και διοίκηση». Οσο για το μέλλον του κατέληξε: «Δεν είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Είναι σαφές ότι μένω και σκεφτόμαστε ήδη την επόμενη χρονιά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα