Στην Στουτγάρδη Λάνγκερακ και Κλίμεντ (pics)

Στην Στουτγάρδη Λάνγκερακ και Κλίμεντ (pics)

bet365

Την μεταγραφή του Αυστραλού τερματοφύλακα της Ντόρτμουντ, Μίτσελ Λάνγκερακ προχώρησε η Στουτγάρδη, η οποία έκλεισε και τον Τσέχο Ρόμαν Κλίμεντ.

Παίκτης της Στουτγάρδης θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Μίτσελ Λάνγκερακ, καθώς σύμφωνα με Γερμανικά δημοσιεύματα, τα βρήκε σε όλα με την Ντόρτμουν για την απόκτηση του Αυστραλού τερματοφύλακα. Ο 26χρονος, που είχε ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, προοριζόταν για αντικαταστάτης του Βάιντενφελερ, όμως τα δεδομένα άλλαξαν μετά την συμφωνία των Βεστφαλών με τον Ρόμαν Μπούρκι. Έτσι, ο Λάνγκερακ αποφάσισε να αποχωρήσει, η ομάδα έκανε δεκτό το αίτημά του, με την Στουτγάρδη να το... εκμεταλλεύεται! Αυτή, πάντως, δεν είναι η μόνη κίνηση που ολοκλήρωσε η Στουγάρδη, καθώς απέκτησε και τον Γιάν Κλίμεντ, τον ταλαντούχο μέσο από την Τσεχία, που είναι διεθνής με τις ομάδες Νέων της χώρας του

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα