Στα... όπλα Φουστέρ-Κολοβός, ανεβαίνει ο Μπουχαλάκης

Στα... όπλα Φουστέρ-Κολοβός, ανεβαίνει ο Μπουχαλάκης

Στα... όπλα Φουστέρ-Κολοβός, ανεβαίνει ο Μπουχαλάκης

bet365

Η προπόνηση του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε σήμερα με τον Δημήτρη Κολοβό αλλά και τον Νταβίντ Φουστέρ να προπονούνται κανονικά.

Με... ευχάριστα νέα ξεκίνησε η μέρα στο Ρέντη για το Μάρκο Σίλβα, λίγο πριν το ματς με τον Ηρακλή (8/11, 15:00).

Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τον Δημήτρη Κολοβό να προπονείται κανονικά, μετά τον τραυματισμό του στον ώμο στο ματς με τον Πλατανιά. Το κανονικό πρόγραμμα ακολούθησε κι ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος είναι πλέον στη διάθεση του προπονητή του. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αρχίζει να ανεβάζει στροφές, ο Μανιάτης είχει πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες και σήμερα ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της προπόνησης, αυτό περιελάμβανε αρκετή δουλειά πάνω στην τακτική, ενώ οι παίκτες έπαιξαν και δίτερμα 3 ομάδων σε μικρό χώρο.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί του Σαββάτου, όπου και αναμένεται να ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον «γηραιό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα