Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Newsroom
ΚΛΗΡΩΣΗ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/7) στα γραφεία της ΚΟΠ, η κλήρωση του πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας για τη σεζόν 2024-2025, το οποίο κάνει σέντρα στις 13 Σεπτεμβρίου.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΠ η κλήρωση του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2024 - 2025.

Η διαδικασία της κλήρωσης έγινε στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας Ανθούλη Μυλωνά, που στο σύντομο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων τόνισε πως «Αναμένουμε και φέτος να διεξαχθεί ένα συναρπαστικό Πρωτάθλημα και ευχόμαστε όλοι οι αγώνες να διεξάγονται σε σωστά πλαίσια με αθλητοπρέπεια.

Η Ομοσπονδία συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια της αναβάθμισης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας προς όφελος και των σωματείων της και επαλαμβάνω ότι η αθλητοπρέπεια είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρικά χρονιά».

Όπως ήδη ανακοινώθηκε, η πρεμιέρα της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι προγραμματισμένη για τις 13, 14, 15 Σεπτεμβρίου 2024 και η πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί στις 11 - 12 Ιανουαρίου 2025.

 

Η δεύτερη φάση με τις 14 επιπρόσθετες αγωνιστικές θα ολοκληρωθεί στις 27 Απριλίου 2025.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Διγενής Μόρφου - Δόξα Κατωκοπιάς

ΜΕΑΠ - Χαλκάνορας

ΑΕΖ - Ακρίτας Χλώρακας

ΑΣΙΛ Λύσης - Οθέλλος Αθηαίνου

Πέγεια - Αγία Νάπα

ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα - ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος

Αναγέννηση Δερύνειας - ΠΑΕΕΚ

Σπάρτακος Κιτίου - Ολυμπιακός

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα