ΑΕ Λεμεσού: Στο τιμόνι η Παπαδοπούλου μέχρι το 2026

kallia_papadopoulou
Την ανανέωση της Κόουτς Κάλιας Παπαδοπούλου μέχρι το 2026 ανακοίνωσε με δημοσίευση η ΑΕΛ, εξαργυρώνοντας πλήρως την εξαιρετική σεζόν που είχε η ομάδα.

Στο τιμόνι της ΑΕΛ θα παραμείνει για ακόμα δυο σεζόν η Κάλια Παπαδοπούλου. Η Κύπρια προπονήτρια, οδήγησε την ΑΕΛ στην πέμπτη θέση της ΟΠΑΠ Basket League, ενώ πήρε από το χέρι τους Κίτρινους της Λεμεσού, στο τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, πιο συγκεκριμένα στον τελικό της στον τελικό της Delasport Balkan League.

Αν και ηττήθηκε και δεν κατόρθωσε να σηκώσει το τρόπαιο, τα συμπεράσματα ήταν θετικότατα και το μέλλον προμηνύεται λαμπρό, με την κόουτς Παπαδοπούλου να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στο δύσκολο έργο που ανέλαβε να εκπονήσει, την επιστροφή της ΑΕΛ στη κορυφή της κυπριακής πυραμίδας του μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η PAYABL EKA AEΛ ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με την προπονήτρια της ομάδας μας Κάλια Παπαδοπούλου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η Κάλια Παπαδοπούλου θα συνεχίσει να κρατά τα ινία της τεχνικής ηγεσίας για τα επόμενα δυο χρόνια με στόχο την ενδυνάμωση της ομάδας αλλά και την επαναφορά της σε πρωταγωνιστική τροχιά.

Η επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας την περασμένη αγωνιστική περίοδο οδήγησε την ομάδα μας μετά από 22 χρόνια σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης καθώς κατέταξε και την ομάδα στην πέμπτη θέση στα πλαίσια της ΟΠΑΠ Basket League , η οποία επίδοση αποτελεί και την καλύτερη των τελευταίων ετών μετά την επιστροφή μας από την Β’ Κατηγορία.

Ευχόμαστε στην Κάλια Παπαδοπούλου κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει ήδη αναλάβει από την περασμένη αγωνιστική περίοδο».

@Photo credits: AEL Limassol BC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα