ΓεροΓιοβάισα: Γκολ ο Χάαλαντ, δε χάνει βαθμούς η «Κυρία»

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Γκολ ο Χάαλαντ, δε χάνει βαθμούς η «Κυρία»

bet365

Ηρεμήσαμε από τα όσα έγιναν στο Βερολίνο κι επιστρέφω για να σας κάνω πιο... σοφούς. Δεν χάνει η Γιούβε, γίνεται δουλίτσα στο Ετιχαντ!

Ημέρα αποδείξεων η σημερινή! Πολλά τα φαβορί, αρκετές όμως και οι παγίδες. Γιουβέντους, Παρί και Σίτι έχουν το πάνω χέρι, αλλά ο σοφός θα κοιτάξει να αποφύγει τις κακοτοπιές. Ναι, δεν το κάνει με τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια, αλλά μαθαίνει!

Σύντροφοι, γνωρίζατε ότι η Γιουβέντους κόντρα στη Μπολόνια πέτυχε, επιτέλους, την πρώτη της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις από τον περασμένο Αύγουστο; Οι «μπιανκονέρι» προέρχονται από τρεις ήττες στο Champions League και ποτέ στην ιστορία τους αυτό το σερί δεν έφτασε στις τέσσερις. Ε ναι, δεν θα φτάσει, μιας και κόντρα στη Μακάμπι είναι το απόλυτο φαβορί. Οι Ισραηλινοί δεν αντιδρούν σωστά στην πίεση, δεν έχουν την εμπειρία να το πράξουν και η «Μεγάλη Κυρία» θα κάνει τα πάντα από το πρώτο λεπτό για να επιστρέψει στις νίκες. Στο 1.77 ο άσος από ημίχρονο!

Η Μάντσεστερ Σίτι με φόρα από την εξάρα έστειλε παντού μηνύματα κυριαρχίας. Ποιος δεν έτριβε τα μάτια του με αυτά που έβλεπε στην Κυριακή κόντρα στη Γιουνάιτεντ. Σε πολύ… κακή στιγμή θα την αντιμετωπίσει η Κοπεγχάγη. Ναι, η ομάδα του Πεπ δεν έχει χάσει κανένα από τα 21 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της στο Champions League, ένα σερί που άρχισε το 2018. Έχει σκοράρει, μάλιστα, και στα 34 ματς μπροστά στους φιλάθλους της. Θα κάνω τη διαφορά και το παρακάτω BUILD A BET μου κίνησε το ενδιαφέρον! Να σκοράρει πρώτος ο Χάαλαντ, να κερδίσει η Σίτι περισσότερα από επτά κόρνερ και να πετύχει περισσότερα από 3 γκολ. Ολα μαζεμένα και η απόδοση στο 6.50.

Τα έξι τελευταία της παιχνίδια σε όμιλο έχει κερδίσει η Ρεάλ, με συνολικό σκορ 17-1 σε αυτό το σερί. Είναι η κορυφαία της επίδοση από το 2015, όταν σταμάτησε στις 10 νίκες. Θα κάνει ακόμα ένα βήμα, για να το πλησιάσει, κόντρα στη Σαχτάρ και θεωρώ πως έρθει και εύκολα η νίκη. Οι Μαδριλένοι ξέρουν καλά τους Ουκρανούς, γνωρίζουν πως θα εκμεταλλευθούν τις αμυντικές τους αδυναμίες και ο άσος από ημίχρονο τιμάται στο 1.57!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα