Παναθηναϊκός: Εξασφάλισε 5 εκατ. ευρώ και πάει για 20+ αν αποκλείσει την Μπράγκα

Παναθηναϊκός: Εξασφάλισε 5 εκατ. ευρώ και πάει για 20+ αν αποκλείσει την Μπράγκα

Newsroom
Παναθηναϊκός πρόκριση

bet365

Μετά την πρόκριση επί της Μαρσέιγ, ο Παναθηναϊκός έχει δεδομένα 5 εκατ. ευρώ στα ταμεία του από τα play-offs του Champions League και πάει για 20+ αν περάσει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μια τεράστια πρόκριση επί της Μαρσέιγ στη διαδικασία των πέναλτι στο Βελοντρόμ και προκρίθηκε στα play-offs του Champions League, εκεί όπου θα βρει απέναντί του την Μπράγκα.

Οι «πράσινοι» με την πρόκριση αυτή έχουν εξασφαλισμένα 5 εκατ. ευρώ καθώς αν αποκλειστούν από την πορτογαλική ομάδα παίρνουν ως μπόνους αυτό το ποσό, πέρα από εκείνο των 3,63 εκατ. ευρώ της συμμετοχής στους ομίλους του Europa League, όπου εκεί θα βάλουν στα ταμεία τους συνολικά 10+ εκατ. ευρώ.

Σε περίπτωση όμως που αποκλείσει και την Μπράγκα και βρεθεί στους ομίλους του Champions League, ο Παναθηναϊκός θα βάλει δεδομένα 15,64 εκατ. ευρώ στα ταμεία του από το μπόνους της συμμετοχής στους χρυσοφόρους ομίλους, ένα ποσό που στην πορεία μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τα 20 εκατ. ευρώ μαζί με το Market Pool, το Coefficient Ranking και τα χρήματα από τα αποτελέσματα στον όμιλο!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα