Μπρινιόλι: «Η επιστροφή στο Champions League θα σημαίνει πολλά για όλο το Σύλλογο»

Newsroom
Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι

bet365

Στο πόσο σημαντική είναι μια πιθανή επιστροφή του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Champions League, στάθηκε ο τερματοφύλακας των «πρασίνων», Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από την Μασσαλία παίρνοντας τη πρόκριση στα play-offs του Champions League στα πέναλτι επί της Μαρσέιγ, με τον ήρωα του αγώνα, Αλμπέρτο Μπρινιόλι μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του ανέφερε τα εξής:

Για το πέναλτι που έπιασε: «Εμπιστεύτηκα τον προπονητή τερματοφυλάκων μας, είχε μελετήσει τους ποδοσφαιριστές τους. Έσωσα το πρώτο και μας έδωσε μεγάλη ψυχολογική ώθηση αυτό».

Για την ατμόσφαιρα στο Βελοντρόμ: «Το Βελοντρόμ στη Μασσαλία είναι κάτι το απίστευτο, 70.000 άνθρωποι τραγουδούν από την προθέρμανση μέχρι το 90'. Το γήπεδο έχει μια ιδιαίτερη δομή που κάνει τα πάντα να βουίζουν 3 φορές περισσότερο και κάνει μια ατμόσφαιρα πολύ πιο καυτή».

Για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και την επιλογή του να έρθει: «Τα γήπεδα στην Ελλάδα είναι πάντα γεμάτα και υπάρχει μεγάλη στήριξη από τους οπαδούς. Ήξερα ότι αυτή ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να κάνω το επόμενο βήμα. Μου έλειψε κάτι στην Ιταλία».

Για τη συνέχεια και τα ματς με την Μπράγκα: «Έχουμε ήδη προκριθεί στο Europa League, αλλά δεν μπορούμε να σταματήσουμε. Η επιστροφή μας στο Champions League θα σήμαινε πολλά για όλο τον σύλλογο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα