Τελικός Champions League: Τρομερή ατμόσφαιρα με αμέτρητες σημαίες και κασκόλ στη fan zone της Ρεάλ Μαδρίτης (vids)

real_madrid_fan_zone

bet365

Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν μαζευτεί από νωρίς στη fan zone τους και περιμένουν με τεράστια ανυπομονησία τον τελικό του Champions League κόντρα στην Ντόρτμουντ.

Τρομερή ατμόσφαιρα έχουν δημιουργήσει στους δρόμους του Λονδίνου οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης, που έχουν μετατρέψει τη fan zone τους σε... Σαντιάγκο Μπερναμπέου λίγες ώρες πριν τον τελικό του Champions League απέναντι στην Ντόρτμουντ.

Οι οπαδοί των Μερένγκες με συνθήματα, σημαίες και κασκόλ έχουν δώσει το... δικό τους χρώμα στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, έχοντας δημιουργήσει μια «καυτή» ατμόσφαιρα από νωρίς και μετρούν πλέον αντίστροφα για τη σέντρα του σπουδαίου τελικού του Champions League κόντρα στους Βεστφαλούς (22:00) στο Γουέμπλεϊ.

Θυμίζουμε πως 270 οπαδοί της Ρεάλ δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στο Λονδίνο, αφού η πτήση τους ακυρώθηκε λόγω βλάβης και η αεροπορική εταιρεία δεν τους έδωσε άλλη παρότι πλήρωσαν 1.095 ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα