Τελικός Champions League: Η Τεχνητή Νοημοσύνη προβλέπει τον μεγάλο νικητή

bellinghammm

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ισχυρό προβάδισμα να κατακτήσει το Champions League κόντρα στην Ντόρτμουντ, σύμφωνα με την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI).

Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ «κοντράρονται» στον μεγάλο τελικό του Champions League στο Γουέμπλεϊ, με την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) να δίνει ισχυρό προβάδισμα στους Ισπανούς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Τεχνητή Νοημοσύνη οι πιθανότητες που δίνει ώστε οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι να είναι οι νικητές του μεγάλου τελικού στην κανονική του διάρκεια φτάνει έως και το 59%.

Η περίπτωση να στεφθούν πρωταθλητές Ευρώπης στην παράταση του σπουδαίου τελικού οι Μερένγκες βρίσκεται σε ποσοστό 22%. Όσο για την επικράτηση των Βεστφαλών στο 90λεπτο, το ποσοστό βρίσκεται αρκετά χαμηλά και συγκεκριμένα στο 19%.

Ρεάλ και Ντόρτμουντ έχουν αναμετρηθεί 14 φορές στο Champions League από το 1998, με τους Ισπανού να είναι αήττητοι στους 12 αγώνες στη διοργάνωση αυτή τη σεζόν και σήμερα (01/06, 22:00) θα επιδιώξει να διευρύνει το ρεκόρ της, παίρνοντας το τρόπαιο με τα «μεγάλα αυτιά» στη Μαδρίτη.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα