Λουτσέσκου για τον τελικό του Champions League: «Μια επιτυχία της Ντόρτμουντ θα εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους»

lucescu_real_dortmund

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στο «Orange Sport» και τόνισε πως σε περίπτωση που η Ντόρτμουντ κατακτήσει το Champions League κόντρα στη Ρεάλ θα εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στο «Orange Sport» και αποκάλυψε πως θαυμάζει τον τρόπο παιχνιδιού της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο τόνισε πως μια επιτυχία της Ντόρτμουντ στον τελικό του Γουέμπλεϊ θα εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, στάθηκε επίσης στο ταλέντο και την απόδοση της Ρεάλ και τη χαρακτήρισε ως φαβορί του σπουδαίου τελικού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσέσκου:

«Ένας θεαματικός τελικός, τουλάχιστον από την ένταση των συναισθημάτων που θα προσφέρει ο συγκεκριμένος τελικός. Μια ομάδα που είναι το φαβορί, η Ρεάλ Μαδρίτης και μια ομάδα που είναι το αουτσάιντερ, η Ντόρτμουντ, ωστόσο πάντα σε τέτοιους τελικούς μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες εκπλήξεις.

Προτιμώ τη Ρεάλ Μαδρίτης σε αυτό το παιχνίδι λόγω του ταλέντου της, της απόδοσής της, του επιθετικού της στυλ, αλλά θα προτιμούσα να κερδίσει η Ντόρτμουντ. Γιατί; Επειδή είναι μια μικρή ομάδα, μια επιτυχία της Ντόρτμουντ θα εμπνεύσει πολύ κόσμο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα