Τελικός Champions League: Η ισπανική Αστυνομία κατέσχεσε 11 τόνους φανέλες

real_madrid_fans_london
Η ισπανική Αστυνομία κατέσχεσε 11 τόνους «πλαστές» φανέλες ποδοσφαίρου ενόψει του σπουδαίου τελικού του Champions League αλλά και της τελικής φάσης του EURO 2024.

Η Αστυνομία της Ισπανίας κατέσχεσε 11 τόνους «πλαστές» φανέλες ποδοσφαίρου που προορίζονταν να πουληθούν στην Ισπανία ενόψει του τελικού του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ντόρτμουντ και του EURO 2024 στη Γερμανία.

Έρευνα σε 15 φορτηγά οδήγησε στην ανάσυρση του υλικού μαζί με άλλα πλαστά προϊόντα, όπως ρολόγια πολυτελείας, δερμάτινα είδη και ηλεκτρονικά είδη, με εκτιμώμενη αγοραία αξία άνω των έξι εκατομμυρίων ευρώ.

Συγκεκριμένα, η έρευνα ξεκίνησε τον Απρίλιο όταν και κατασχέθηκαν δύο τόνοι με πλαστές φανέλες ισπανικών ποδοσφαιρικών συλλόγων από την Κίνα. Η αστυνομία ανακάλυψε ότι ένα μεγάλο φορτίο κατευθυνόταν προς την Ισπανία πριν από τον τελικό του Champions League και τους τελικούς του EURO και προκάλεσε επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 20 αξιωματούχοι.

Κάπως έτσι κατέσχεσαν περισσότερες από 36.500 πλαστές εμφανίσεις αρκετών ισπανικών και ευρωπαϊκών συλλόγων με ονόματα κορυφαίων ποδοσφαιριστών όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Κιλιάν Μπαπέ και αρκετοί Ισπανοί αστέρες. Τα πλαστά προϊόντα προορίζονταν για διάφορους οργανισμούς με έδρα την Ισπανία που σχεδίαζαν να τα διανείμουν μέσω του δρόμου και του διαδικτυακού εμπορίου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα