Champions League: Tα 32 γκολ της 2ης αγωνιστικής του League Phase (vid)

Newsroom
borussia_dortmund.jpg

bet365

Καταιγισμός γκολ στην πρώτη ημέρα της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League, αφού σημειώθηκαν 32 γκολ.

Η πρώτη μέρα της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League ξεκίνησε... ιστορικά για τη Μπρεστ, που επικράτησε 4-0 της Ζάλτσμπουργκ και έγινε η πρώτη γαλλική ομάδα στην ιστορία των ευρωπαϊκών κυπέλλων που σημειώνει δύο νίκες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια της στο Champions League. Παράλληλα η Στουτγκάρδη έμεινε στο 1-1 με τη Σπάρτα Πράγας.

Στα βραδινά παιχνίδια είχαμε... βροχή από γκολ και συγκεκριμένα 26! Πιο παραγωγικό ματς αποδείχθηκε εκείνο ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Σέλτικ, που έληξε 7-1, ενώ το πιο «φτωχό» ήταν το ματς ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Μίλαν, όπου οι Γερμανοί πήραν τη νίκη με 1-0. Πεντάρα η Μπαρτσελόνα απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις, και από 4 γκολ σκόραραν η Ίντερ απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Στο 1-1 έμεινε το ματς Αϊντχόφεν - Σπόρτινγκ, ενώ στο Λονδίνο η Άρσεναλ επικράτησε 2-0 επί της Παρί Σεν Ζερμέν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα