EURO 2024: Με Ντε Γιονγκ και Ντεπάι η αποστολή της Ολλανδίας

EURO 2024: Με Ντε Γιονγκ και Ντεπάι η αποστολή της Ολλανδίας

holand
Ο Ρόναλντ Κούμαν ανακοίνωσε την αποστολή της Ολλανδίας για το EURO 2024, στην οποία θα βρίσκονται τόσο ο Ντε Γιονγκ όσο και ο Ντεπάι που προέρχονται από τραυματισμούς.

Γνωστή έγινε η αποστολή της Ολλανδίας ενόψει του EURO 2024, με τον Ρόναλντ Κούμαν να επιλέγει 26 ποδοσφαιριστές ανάμεσά τους θα βρίσκονται ο Φρένκι Ντε Γιονγκ όσο και ο Μέμφις Ντεπάι που προέρχονται από τραυματισμούς.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μάατσεν, Τίμπερ και ο τερματοφύλακας Νικ Όλι δεν θα βρίσκονται στα γήπεδα της Γερμανίας. Το παζλ των απουσιών συμπληρώνει ο μέσος της Αταλάντα, Μάρτεν Ντε Ρουν και στη θέση του κλήθηκε ο Ράιαν Γκράβενμπερχ της Λίβερπουλ, που επιστρέψει στην ομάδα για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο.

Αναλυτικά η αποστολή των Ολλανδών:

Τερματοφύλακες: Τζάστιν Μπίλοου (Φέγενορντ), Μαρκ Φλέκεν (Μπρέντφορντ), Μπαρτ Βέρμπρουγκεν (Μπράιτον)

Αμυντικοί: Νάθαν Άκε (Μάντσεστερ Σίτι,), Ντάλει Μπλιντ (Τζιρόνα), Στέφαν ντε Βρι (Ίντερ), Λουτσάρελ Γκεερντούιντα ( Φέγενορντ), Ντένζελ Ντάμφρις (Ίντερ), Ματίς ντε Λιχτ (Μπάγερν), Τζέρεμι Φριμπόνγκ (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Μίκι βαν ντε Βεν (Τότεναμ), Βίρτζιλ φαν Ντάικ (Λίβερπουλ)

Μέσοι: Φρένκι ντε Γιονκ (Μπαρτσελόνα), Ράιαν Γκράβενμπερχ (Λίβερπουλ), Τέουμ Κούπμαινερς (Αταλάντα), Τιτζάνι Ρέινντερς (Μίλαν), Τζέρντι Σούτεν (PSV Αϊντχόφεν), Χάβι Σίμονς (Λειψία), Τζόι Φέερμαν (PSV Αϊντχόφεν), Τζεορτζίνο Βαινάλντουμ (Αλ Ετιφάγκ)

Επιθετικοί: Στίβεν Μπέργκουαϊν (Άγιαξ), Μπράιαν Μπρόμπι (Άγιαξ), Μέμφις Ντεπάι (Ατλέτικο Μαδρίτης), Κόντι Γκάκπο (Λίβερπουλ), Ντόνιελ Μάλεν (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Βάουτ Βέγκορστ (Χόφενχαϊμ)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα