EURO 2024, Τότι: «Ο πιο ωραίος τελικός θα ήταν Ιταλία-Γαλλία και ελπίζω να νικήσει η Ιταλία»

roma_totti10
Ο Φραντσέσκο Τότι σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως ο ωραιότερος τελικός για εκείνον θα ήταν ανάμεσα στην Ιταλία και τη Γαλλία, όπως στο Μουντιάλ του 2006.

Ο θρύλος της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του EURO 2024 και αποκάλυψε πως θέλει να δει το τρόπαιο να το διεκδικήσουν Ιταλία και Γαλλία, όπως στον τρομερό τελικό που συναντήθηκαν για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Επιπλέον, παραδέχθηκε πως θέλει να κατακτήσει την κούπα η Σκουάντρα Ατζούρα, ενώ όσον αφορά στο αν βλέπει κάποιον παίκτη να... κλέβει την παράσταση στη διοργάνωση, ο Τότι «πόνταρε» στους συμπατριώτες του, Ματέο Ρετέγκι και Λορέντσο Πελεγκρίνι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τότι:

«Ο πιο ωραίος τελικός θα ήταν Ιταλία-Γαλλία. Όπως το 2006. Ποια ομάδα θα κατακτήσει το EURO; Σε μία τέτοια διοργάνωση με τόσους καλούς παίκτες και τόσες καλές ομάδες, δεν είναι εύκολη η κατάκτηση. Ως Ιταλός ελπίζω να νικήσει η Ιταλία.

Η διοργάνωση έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας αλλά η Ιταλία πρέπει να βγει στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να κάνει το καλύτερο δυνατό. Έχουν έναν μεγάλο προπονητή και αν τον ακούσουν μπορούν να φτάσουν πιο μακριά από τη φάση των "16"».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα