Κουράνι στο Gazzetta: «Η Ελβετία μού θυμίζει την Ελλάδα του 2004» (vid)

Κουράνι
Ο θρυλικός Κέβιν Κουράνι αποκλειστικά στην κάμερα του Gazzetta για το Euro 2024, την Γερμανία, την ομάδα που του θυμίζει την Ελλάδα του 2004 και απαντά στο αν είχε ποτέ πρόταση από ελληνικό σύλλογο!

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Υπηρέτησε την εθνική Γερμανίας από το 2003 έως το 2008 και σε 52 ματς είχε 19 γκολ. Αγωνίστηκε σε Στουτγκάρδη, Σάλκε, Ντιναμό Μόσχας και Χόφενχαϊμ.

Μέτρησε στην καριέρα του 545 συμμετοχές με 211 γκολ και 92 ασίστ, όντας ένας από τους σπουδαιότερους επιθετικούς της γενιάς του.

Ο 42χρονος σήμερα, Κέβιν Κουράνι, μέσω του Gazzetta, μιλά για το φετινό Euro, δηλώνει την πίστη του ότι η Γερμανία μπορεί να φτάσει στον τελικό και χαρακτηρίζει την Ελβετία «Ελλάδα του 2004».

Ποια είναι η γνώμη σου για το Euro;

«Το Euro είναι εκπληκτικό. Υπάρχουν ακόμα πολλές καλές ομάδες. Η οργάνωση στη Γερμανία είναι άψογη και όλοι οι οπαδοί είναι ευχαριστημένοι».

Πιστεύεις ότι η Γερμανία μπορεί να φτάσει στην κορυφή;

«Για τη Γερμανία, εννοείται πως πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει αυτό το Euro. Ελπίζω να τους δω στον τελικό».

Το 2004, πριν από 20 χρόνια, η Ελλάδα κατάκτησε αυτήν τη διοργάνωση κόντρα σ' όλα τα προγνωστικά. Βλέπεις καμιά ομάδα που να θυμίζει την Ελλάδα εκείνης της εποχής;

«Ναι, βλέπω μια ομάδα που θυμίζει την Ελλάδα του 2004. Αυτή η ομάδα είναι η Ελβετία και είναι πολύ δυνατή. Παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έχουν πιθανότητες να κερδίσουν το Euro».

Στη μακρά και επιτυχημένη καριέρα σου, είχες παίξει κόντρα σε ελληνικές ομάδες. Τι θυμάσαι απ' αυτά τα ματς;

«Έχω παίξει κόντρα σε ελληνικές ομάδες και πάντα όταν έπαιζα στην Ελλάδα, ήταν απίστευτη η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ήταν γεμάτα κόσμο, με οπαδούς να παθιάζονται και να κλαίνε για την ομάδα τους. Ήταν συγκλονιστικό συναίσθημα να παίζεις εκεί».

Υπήρχε ποτέ πρόταση από ελληνική ομάδα για να έρθεις στη χώρα μας;

«Δεν είχα ποτέ πρόταση από ελληνική ομάδα, αλλά αγαπώ την Ελλάδα. Ευχαριστώ».

Ο Κέβιν Κουράνι στο Gazzetta:

@Photo credits: INTIME

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα