ΠΑΟΚ: Οι μεταγραφές στην άκρη, έχει έναν «τελικό» μπροστά του... (vid)

ΠΑΟΚ: Οι μεταγραφές στην άκρη, έχει έναν «τελικό» μπροστά του... (vid)

ΠΑΟΚ: Οι μεταγραφές στην άκρη, έχει έναν «τελικό» μπροστά του... (vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κλείσει πολλές από τις «τρύπες» που υπάρχουν στο ρόστερ του, την ίδια ώρα που ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα εμπιστευτεί τη «φουρνιά» η οποία τον έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.

Καλές οι μεταγραφές, καλές οι προχωρημένες επαφές (αν μιλούσαμε για οριστικές συμφωνίες, θα ήταν ακόμα καλύτερα…) με τον Μιτρίτα, τον Άκπομ και τον Σίντκλεϊ, καλή και η ανησυχία του κόσμου του ΠΑΟΚ, που βλέποντας τις ελλείψεις του ρόστερ πιέζει για την ενίσχυση της αγαπημένης ομάδας.

Όλα καλά μέχρι εδώ, επτά ημέρες πριν το κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου, ωστόσο ο «Δικέφαλος» έχει μπροστά του και έναν «τελικό» απ’ αυτούς που η φουρνιά του 2018-19 έμαθε να παίζει και συνήθως να τα καταφέρνει καλά στο τέλος.

Σ’ αυτή τη «φουρνιά», που την ξέρει καλά, θα στηριχθεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη ρεβάνς με τη Ριέκα το βράδυ της Πέμπτης (21:00 – OPEN TV) για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στους ομίλους του Europa Conference League.

Για τις μεταγραφές μπορούμε να συζητάμε επί ώρες, άλλος να θεωρεί «καλή λύση» τον Μιτρίτα, άλλος μια «έξυπνη κίνηση» την επιστροφή του Άκπομ και κάποιος άλλος «επιλογή ρίσκου» τον Σίντκλεϊ Φερέιρα, όμως στον πρώτο «τελικό» της δεύτερης εποχής του Λουτσέσκου, θα παίξουν και πάλι ο Βιεϊρίνια, ο Βαρέλα, ο Κρέσπο, ο Μπίσεσβαρ, ο Ελ Καντουρί, ο Πασχαλάκης. Έξι στους έντεκα θα είναι από την… παλιά φουρνιά.

H προετοιμασία των Κυπελλούχων Ελλάδας συνεχίστηκε και σήμερα με πολύ τακτική, θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί με την τελευταία προπόνηση στην Τούμπα και το μεσημέρι η αποστολή θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για την Κροατία.

Η απουσία που, ενδεχομένως, πληγώνει περισσότερο τους «ασπρόμαυρους» είναι αυτή του Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος θα δει τη ρεβάνς του «Ρουγέβιτσα» στην πατρίδα του, εκεί όπου έχει ξεκινήσει το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας μετά την επέμβαση αποκατάστασης του χιαστού.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον δεν είναι καν δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα, θα επιστρέψει στα μέσα Σεπτέμβρη, ενώ θα απουσιάσει και ο τραυματίας από το πρώτο παιχνίδι, Ροντρίγκο Σοάρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα