Την Τετάρτη (9/3) η εκδίκαση από την UEFA για το ΠΑΟΚ-Μίντιλαντ

Την Τετάρτη (9/3) η εκδίκαση από την UEFA για το ΠΑΟΚ-Μίντιλαντ

Την Τετάρτη (9/3) η εκδίκαση από την UEFA για το ΠΑΟΚ-Μίντιλαντ

bet365

Την παραμονή του πρώτου αγώνα με τη Γάνδη η συνεδρίαση της αρμόδιας Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA με θέμα το κατηγορητήριο για την αναμέτρηση με τη Μίντιλαντ.

Το πρώτο ματς με την Γάνδη για τη φάση των «16» του Europa Conference League είναι προγραμματισμένο την ερχόμενη Πέμπτη (10/3-19:45) και μία ημέρα νωρίτερα ορίστηκε η εκδίκαση από αρμόδιας επιτροπή της UEFA για τα γεγονότα που καταγράφηκαν στον αγώνα ΠΑΟΚ-Μίντιλαντ.

Να θυμίσουμε ότι το κατηγορητήριο αφορά:

1. Χρήση πυρσών από οπαδούς του ΠΑΟΚ

2. Είσοδος οπαδών μετά το τέλος του αγώνα για πανηγυρισμούς.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (7/3) να στείλει το υπόμνημά του σχετικά με όλα όσα συνέβησαν εκτός αγωνιστικού χώρου και βάσει της έκθεσης του παρατηρητή είναι πολύ πιθανό να κινδυνεύσει η έδρα (ή συγκεκριμένες κερκίδες) λόγω της εισβολής των οπαδών στο τέλος του αγώνα παρότι δεν είναι υπότροπος, ούτε σε αναστολή τιμωρίας.

Το γεγονός ότι η συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής γίνεται μια ημέρα πριν από το εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ δε σημαίνει απολύτως τίποτα αν και όπως υποστηρίζουν από τη Μικράς Ασίας δύσκολα να υπάρξει απόφαση μια ημέρα πριν από το ματς, που μπορεί να επηρεάσει δραστικά τη διοργάνωση του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα