ΠΑΟΚ: Πρώτη «γεύση» ενδεκάδας από τον Ραζβάν Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Πρώτη «γεύση» ενδεκάδας από τον Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλάει στους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν από την προπόνηση στο Χορστ της Ολλανδίας
Ποιες είναι οι δυο ενδεκάδες που δοκίμασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του πρώτου φιλικού των Πρωταθλητών Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Η ηλιοφάνεια της πρώτης ημέρας έχει δώσει τη θέση της στη βροχή, οι καιρικές συνθήκες στην Ολλανδία είναι ιδανικές για την προετοιμασία και φυσικά δεν απέτρεψε τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του ΠΑΟΚ να προπονηθούν δύο φορές, πρωί-απόγευμα, στο προπονητικό κέντρο του Χορστ.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Στην απογευματινή προπόνηση ο Ρουμάνος τεχνικός, αφού είδε με ικανοποίηση τον Γιάννη Κωνσταντέλια να μπαίνει στο γήπεδο, χώρισε την ομάδα σε δύο ενδεκάδες και δούλεψε σε άμυνα και επίθεση, δείχνοντας τα πλάνα του ενόψει του πρώτου φιλικού της Τετάρτης (3/7-19:00, Novasports 2, Live από το Gazzetta) κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Πάμε να δούμε ποιες είναι οι δύο ενδεκάδες και τα πρόσωπα που επέλεξε ο Λουτσέσκου. Στη μία ενδεκάδα θα δούμε τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, Σάστρε και Μπάμπα στα δύο άκρα με Κουλιεράκη και Νάσμπεργκ στο κέντρο της αμυντικής τετράδας.

Ο ανεβασμένος Μαντί Καμαρά μαζί με τον Χάρη Τσιγγάρα θα αποτελούν τους δύο εσωτερικούς μέσους, έχοντας μπροστά τους τον Βιεϊρίνια (ξανά σε ρόλο δεξί εξτρέμ ο αρχηγός), τον Τάισον στα αριστερά και τον Κωνσταντίνο Γκούμα, ένα παιδί 19 ετών από την Κατερίνη που «ανέβηκε» στην προετοιμασία από τη δεύτερη ομάδα του «Δικεφάλου». Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μπράντον Τόμας.

Η δεύτερη ενδεκάδα αποτελείται από τους Τσιφτσή, Ότο, Μιχαηλίδη, Εκονγκ, Σοάρες, Σβαμπ, Οζντοεφ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κουαλιάτα και Σαμάτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα