Ολυμπιακός: Η «τρέλα» 100 φιλάθλων από τη Χίο για τον Ολυμπιακό, ταξίδεψαν για να βιώσουν την ιστορική εμπειρία! (vids)

Ο Ροντινέι με τον κόσμο

bet365

Άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας ταξίδεψαν στον Πειραιά χωρίς καν να έχουν εισιτήριο για τον τελικό και απλά για να βιώσουν την εμπειρία του να βρεθούν στην πόλη αυτήν την ιστορική μέρα!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού βγήκε στους δρόμους να πανηγυρίσει έξαλλα την κατάκτηση του ιστορικού τροπαίου του Conference League. Υπήρχαν όμως και παραδείγματα οπαδών που έκαναν ταξίδια ωρών για να μεταβούν στον Πειραιά.

- Το παραπάνω βίντεο είναι του Κώστα Αναγνώστου και ανέβηκε στο site του Πολίτη της Χίου.

Ένα τέτοιο παράδειγμα ήταν 100 φιλάθλων από τον Σύνδεσμο της Χίου, έναν Σύνδεσμο που βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του Ολυμπιακού σε όλα τα αθλήματα. Οι 100 αυτοί φίλαθλοι ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης το ταξίδι τους με καράβι για τον Πειραιά, είδαν εκεί το παιχνίδι καθώς δεν είχαν εισιτήριο για τον τελικό με τη Φιορεντίνα στο Conference League (το ματς που έληξε 1-0 υπέρ των Ερυθρόλευκων) και φυσικά έμειναν μετά εκεί για τη φιέστα και τη γιορτή που στήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά. Ξενύχτησαν μένοντας έως τις 7 το πρωί στον Πειραιά για να μεταβούν μετά στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν και να πάρουν το καράβι της επιστροφής για τη Χίο (όπου έφτασαν το πρωί της Παρασκευής).

Δεν ήταν βέβαια οι μόνοι που έκαναν τέτοιο ταξίδι για να ζήσουν την ατμόσφαιρα του Πειραιά. Στην πόλη βρέθηκαν και 30 άτομα από τη Ξάνθη, εκ των οποίων μόλις 2 είχαν εισιτήρια για τον τελικό. Ταξίδι για τον Πειραιά (δίχως να έχει εισιτήριο για τον τελικό) έκανε και κόσμος και από την Κρήτη έτσι ώστε να ζήσει από κοντά αυτές τις στιγμές. Τις ιστορικές όπως αποδείχθηκαν στιγμές.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα