Ολυμπιακός: Η ΠΑΕ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφεραν στον τελικό την ελίτ των agents

Ο Μαρινάκης στη φιέστα

bet365

Από ιδιοκτήτες συλλόγων και πολύ δυνατά στελέχη από την Αγγλία και όχι μόνο έως και τοπ μάνατζερ. Όλοι ήταν στον τελικό του Conference League και μάλιστα χάρηκαν πολύ για την επιτυχία του Ολυμπιακού.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχαν πολλούς εκλεκτούς προσκεκλημένους στον μεγάλο τελικό με τη Φιορεντίνα. Είχαμε να κάνουμε με έναν πραγματικό... χαμό από ιδιοκτήτες συλλόγων, τοπ στελέχη αλλά και μάνατζερ. Όλη η ελίτ ήταν εδώ. Ήταν στο γήπεδο της ΑΕΚ για το Ολυμπιακός - Φιορεντίνα και βέβαια δεν αναφερόμαστε στους Legends και τις σπουδαίες παρουσίες από παλιούς προπονητές και παίκτες.

Μεταξύ άλλων ήταν στην OPAP Arena ο Αμερικανός επιχειρηματίας, Τζον Τέξτορ, ιδιοκτήτης των Κρίσταλ Πάλας, Μποταφόγκο και Λιόν σε άνδρες και γυναίκες ενώ έχει και άλλες ομάδες. Στον τελικό ήταν και ο ιδιοκτήτης της Λέστερ, Αϊγιαβάτ Σριβανταναπράμπα αλλά και ο γιος ενός εκ των ιδιοκτητών της Γουέστ Χαμ καθώς και το στέλεχος της Άρσεναλ και παλιός παίκτης, Εντού.


Οι σταρ των agents, Ζόρζε Μέντες και Φάλι Ραμαντάνι ήταν επίσης παρόντες. Από την Αγγλία υπήρξε εκπροσώπηση και από την εταιρεία SPORTS INVEST με τον Ιρανό μάνατζερ Kia Joorabchian. Τον άνθρωπο που είχε κάνει μεταξύ άλλων τις μεταγραφές των Τέβες και Μασεράνο στη Γουέστ Χαμ το 2006.

Από τοπ agents γενικά υπήρξε εκπροσώπηση από όλα τα κορυφαία γραφεία. Ένα εξ αυτών ήταν του πρακτορείου ROOF, του κορυφαίου γερμανικού πρακτορείου με επικεφαλής τον Μπιόρν Μπέζεμερ. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι πώς άπαντες το χάρηκαν αυτό που έγινε. Χάρηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό για την κατάκτηση του τροπαίου του Conference League από τον Ολυμπιακό με το 1-0 επί της Φιορεντίνα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα