Ολυμπιακός: Ανοιχτό για κεντρικό αμυντικό δίδυμο με Ρέτσο - Ντόι κόντρα στη Μπάτσκα Τόπολα

Ο Ρέτσος με τον Ντόι

bet365

Οι Παναγιώτης Ρέτσος και Ανδρέας Ντόι είναι πιθανό να συνθέσουν το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το Μπάτσκα Τόπολα - Ολυμπιακός, ματς του Europa.

Ο Μαρτίνεθ έχοντας μετά και τη διακοπή των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού λόγω των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών αλλά και των αγώνων της Εθνικής μας ομάδας (που ακολουθούν μετά, στις 13 και 16 Οκτωβρίου με Ιρλανδία εκτός και Ολλανδία εντός) θα επιδιώξει - και με βάση τη σημασία και την αξία της αναμέτρησης αυτής - να κατεβάσει την πιο καλή 11άδα στον αγώνα της Σερβίας με τη Μπάτσκα Τόπολα. Έχοντας μέσα σε αυτήν τα περισσότερά του - εάν όχι όλα - βασικά αγωνιστικά 'εργαλεία'.

Δύο ζητήματα που έχουν να κάνουν με την άμυνα είναι για το κέντρο της αλλά και για το αριστερό άκρο. Εάν ο Φρέιρε δεν μπορέσει να είναι ΟΚ για τον αγώνα με τη Μπάτσκα τότε θα επιστρατευθεί ένα ελληνικό δίδυμο, αυτό του Ρέτσου με τον Ντόι. Δύο παιδιά που ήδη γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους από πέρυσι, με τον Ρέτσο να είναι φυσικά διεθνής και να καλείται από τον Πογιέτ και τον Ντόι να έχει την προοπτική να υπολογίζεται στο μέλλον για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Για αριστερά στην άμυνα ο δε Ορτέγα με βάση τα όσα είδαμε στα Ιωάννινα θέτει για καλά υποψηφιότητα για βασικός για έναν ακόμα αγώνα, αυτή τη φορά στο Europa και τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στη Σερβία.

Η αγωνιστική εκδοχή του 4-3-3 παραμένει η πλέον πιθανή για τον Ισπανό τεχνικό, με τις πιο σημαντικές βέβαια προπονήσεις να είναι αυτές της Τρίτης και της Τετάρτης. Εφόσον επικρατήσει ως προσέγγιση αυτός ο σχηματισμός της τριάδας δεν θα πρέπει να αποκλειστεί να την αποτελέσουν οι Εσε, Αλεξανδρόπουλος και Μαντί Καμαρά με τον Ιμπόρα να είναι σε 2ο πλάνο. Για τον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικά σημαντικό το να πάρει το διπλό σε αυτόν τον αγώνα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα