Άμραμπατ: «Έβγαλα τη σέντρα με το αριστερό στο γκολ του Βίντα, γιατί πονούσε ο δεξιός μου αστράγαλος»

Ο Άμραμπατ στο ματς με τον Άγιαξ

bet365

Ο Άμραμπατ στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Άγιαξ, αποκάλυψε πως πονούσε στον δεξιό του αστράγαλο για αυτό έβγαλε τη σέντρα με το αριστερό στο γκολ του Βίντα.

Ο Νορντίν Άμραμπατ στις δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά την αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στον Άγιαξ 1-1, αποκάλυψε πως πονούσε στον δεξιό του αστράγαλο για αυτό και έβγαλε τη σέντρα με το αριστέρο στο γκολ της ισοφάρισης του Ντομαγκόι Βίντα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νορντίν Άμραμπατ:

Για τις δυσκολίες του αγώνα με τον Άγιαξ σε αυτό το επίπεδο: «Δεν είναι εύκολο να βρεθείς πίσω στο σκορ. Ο Άγιαξ έχει ποιότητα. Φτιάξαμε φάσεις, θα μπορούσαμε και ένα δεύτερο γκολ, τα έκανε όλα τέλεια ο Γιονσον, δεν πειράζει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στον κόσμο που μας στήριξε, δημιούργησε αυτή την ατμόσφαιρα.Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε από την πλευρά μας τη δουλειά μας».

Για την ασίστ με το αριστερό και το ότι η ΑΕΚ έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ: «Είχα έναν πόνο στο δεξιο αστράγαλο γι’ αυτό έκανα σέντρα με το αριστερό! Όταν εισαι 1-1 και νιώθεις αυτή την ενέργεια και τον κόσμο δίπλα σου είναι εξαιρετικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα