Μαρσέιγ - ΑΕΚ: Η Ένωση εξέφρασε αρμοδίως στην UEFA τα παράπονα για τη διαιτησία στο Βελοντρόμ!

Δημήτρης Βέργος
Η διαιτησία το Μαρσέιγ-ΑΕΚ

bet365

Έξαλλοι είναι στην ΑΕΚ με τη διαιτησία του Στεφάνσκι και του VARίστα Κβιατκόφσκι στο ματς με τη Μαρσέιγ, με τους κιτρινόμαυρους να εκφράζουν αρμοδίως τα παράπονά τους στην UEFA.

Η ΑΕΚ έφυγε ηττημένη με 3-1 από το Βελοντρόμ, ωστόσο στην Ένωση δεν μπορούν να πιστέψουν τις αποφάσεις της πολωνικής διαιτητικής ομάδας στην αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ!

Τόσο ο ρέφερι Στεφάνσκι, όσο και ο VARίστας Κβιατκόφσκι αντιμετώπισαν εχθρικά την ΑΕΚ, η οποία διαμαρτύρεται για το φάουλ που δεν δόθηκε πάνω στο Βίντα στη φάση του 1-0 του Βιτίνια, αλλά και για το ανύπαρκτο πέναλτι του Άμραμπατ στον Λόντι, φάση στην οποία έγινε το 3-1 από τον Βερετού.

Η ΑΕΚ μετά το παιχνίδι εξέφρασε αρμοδίως αυτά τα έντονα παράπονα που έχει προς την UEFA για τη διαιτησία των Πολωνών, η οποία με τις αποφάσεις αυτές «καταδίκασε» την Ένωση στη Μασσαλία, σε συνδυασμό φυσικά με το λάθος του Στάνκοβιτς στη φάση που έφερε την αποβολή του και το πέναλτι της Μαρσέιγ αμέσως μετά την ισοφάριση της ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σχετικό ποστάρισμα για τη διαιτησία του Βελοντρόμ έκανε και ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης, ο οποίος με ανάρτησή του στα social media έγραψε: «Velodrome. Ένα γήπεδο που όταν τυχαίνει να παίζει σε αυτό η ΑΕΚ νιώθουμε στο πετσί μας τι σημαίνει να σε πνίγει που σου στερούν αυτό που αξίζεις. Ένα λάθος μέσα στο παιχνίδι ΟΚ σε κάνει να τα βάζεις με την τύχη σου. Το άλλο όμως δεν καταπίνεται».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα