Ολυμπιακός: Δυναμικό παρών του κόσμου του στο Λονδίνο για το ματς με τη Γουέστ Χαμ

Ο κόσμος του Ολυμπιακού

bet365

Πάνω από 3.000 φιλάθλους του θα έχει στο πλευρό του στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ το βράδυ της Πέμπτης στο περιθώριο του Europa.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να προέρχεται από μία δύσκολη βραδιά με τον ΠΑΟΚ (2-4) στο Καραϊσκάκη όμως αυτό δεν λειτουργεί αποτρεπτικά για τον κόσμο του, που έχει αποδείξει ότι σε κάθε αναμέτρηση είναι δίπλα του. Αυτή τη φορά πάνω από 3.000 κόσμος θα βρεθεί στο Λονδίνο για τον αγώνα των Πειραιωτών με τη Γουέστ Χαμ το βράδυ της Πέμπτης.

Με αυτόν τον τρόπο θα στηρίξουν τους παίκτες του Ολυμπιακού στο ματς της 4ης αγωνιστικής με την αγγλική ομάδα. Ο Ολυμπιακός στον όμιλό του έχει μία ήττα από τη Φράιμπουργκ, μία ισοπαλία με τη Μπάτσκα Τόπολα και μία πολύ σπουδαία νίκη με τη Γουέστ Χαμ στο Καραϊσκάκη.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ως προς το αγωνιστικό μέρος δεν υπάρχουν ακόμα σαφείς ενδείξεις για τα της 11άδας. Ωστόσο αναμένονται ορισμένες αλλαγές από το τεχνικό team και ενώ μετά ακολουθεί το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη για το Πρωτάθλημα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα