Ολυμπιακός: Συζήτηση προπονητή και παικτών για τον ΠΑΟΚ, ανέλαβε ξανά τις ευθύνες ο Μαρτίνεθ

Ο Μαρτίνεθ

bet365

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αφού έκανε μία σύσκεψη με τους συνεργάτες του στον Ολυμπιακό μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ μίλησε και με τους παίκτες της ομάδας του.

Μετά από δύσκολες βραδιές σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός οι συζητήσεις είναι αρκετές εντός του Οργανισμού. Σε αυτήν την περίπτωση παίκτες και προπονητής πάντα κουβεντιάζουν τι πήγε λάθος και τι όχι.

Σε σχέση με τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την ήττα με 2-4 στο Φάληρο ο Μαρτίνεθ είχε μία κουβέντα μετά τον αγώνα και με τους συνεργάτες του αλλά και με τους ποδοσφαιριστές του. Ο Ισπανός προπονητής των Πειραιωτών φρόντισε και είχε μία συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές του.

Μίλησαν για αρκετά πράγματα ως προς το αγωνιστικό σκέλος. Σε μία αναμέτρηση όπου σχεδόν τίποτα δεν πήγε καλά για τον Ολυμπιακό και τους παίκτες του και μία δύσκολη βραδιά με μία δύσκολη ήττα.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ανέλαβε ξανά την ευθύνη για τον αγώνα. Όπως την είχε αναλάβει και στις δηλώσεις του. Και βέβαια από την άλλη ζήτησε από τους παίκτες του να ανακάμψουν και να το κάνουν άμεσα καθώς υπάρχει μπροστά ο αγώνας με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο (την ερχόμενη Πέμπτη).

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα