Ολυμπιακός: Στο μυαλό του Ισπανού κόουτς και σχήμα χωρίς καθαρόαιμο φορ

Ολυμπιακός: Στο μυαλό του Ισπανού κόουτς και σχήμα χωρίς καθαρόαιμο φορ

Ο Μασούρας

bet365

Χωρίς να υπάρχουν ξεκάθαρες και ουσιώδεις δοκιμές τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το τι μπορεί να παρατάξει απόψε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει στην τελική ευθεία για τη σέντρα του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ (22.00, COSMOTE SPORTS TV 6). Ο Μαρτίνεθ δεν έχει δείξει πράγματα και το έχει κάνει επί τούτου προφανώς. Δηλαδή δεν θέλει να βγει προς τα έξω το τι ετοιμάζεται και το πώς μπορεί να... εκπλήξει την αντίπαλό του στο London Stadium.

Αυτό έχει αναδείξει ένα σωρό εκδοχές και σενάρια επί της 11άδας. Και σε επίπεδο σχημάτων αλλά και από πλευράς προσώπων και αποφάσεων. Μία πληροφορία που υπάρχει πάντως έχει να κάνει με την πιθανότητα - και μία σκέψη του ίδιου του κόουτς - να μην αγωνιστεί ο Ολυμπιακός με έναν κλασικό ή καθαρόαιμο φορ αλλά να πάει σε μία επιλογή με έναν παίκτη στο στιλ του Μασούρα που είναι ένας 2ος κυνηγός ή ένας κρυφός κυνηγός.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο. Ωστόσο από το βράδυ της Τετάρτης και μετά υπάρχει μία αίσθηση για αλλαγές που θα προκαλέσουν έκπληξη. Μένει βέβαια όλα αυτά να τα δούμε στο γήπεδο.

Η αγωνιστική εκδοχή που είχε προκύψει από την πρώτη στιγμή πάντως ήταν αυτή του 4-3-3. ε αρκετά από τα πρόσωπα του πρώτου αγώνα και του 2-1 στο Φάληρο με τη Γουέστ Χαμ και παίκτες όπως οι Γιόβετιτς και Μασούρας να διεκδικούν θέση για τη βασική διάταξη της αναμέτρησης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα