Ολυμπιακός: Συνεργάτης του Μαρτίνεθ «τσέκαρε» από κοντά τη Φράιμπουργκ

Από το Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ

bet365

Άνθρωπος από το επιτελείο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είδε από κοντά το Σάββατο το Φράιμπουργκ - Ντάρμσταντ (1-1). Η πρώτη σκέψη είναι για 4-3-3 στη Γερμανία.

Άτομο από το επιτελείο του Μαρτίνεθ είδε από κοντά τη Φράιμπουργκ το Σάββατο. Παρακολούθησε το ματς με τη Ντάρμσταντ (1-1) εντός έδρας και μετέφερε όλα όσα είδε αλλά και τα στοιχεία που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός σε αυτή τη φάση. Πάντως ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ετοιμάζει ένα 4-3-3 για το ματς με τη γερμανική ομάδα την Πέμπτη.

Με μία τριάδα στο κέντρο με Εσε, Μαντί Καμαρά και έναν εκ των Αλεξανδρόπουλου - Ιμπόρα. Σχετικά με το κέντρο της άμυνας των Πειραιωτών οι Ρέτσος - Ντόι φαντάζουν τα δύο φαβορί για το επερχόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας του Ολυμπιακού.

Φυσικά εφόσον επαληθευτεί αυτό το αγωνιστικό σενάριο δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε σχηματισμό με ενισχυμένο κέντρο από πλευράς των Ερυθρόλευκων. Το παιχνίδι στη Γερμανία άλλωστε θα είναι και δύσκολο και απαιτητικό και επίσης θα γίνει και σε αρκετά δύσκολες καιρικές συνθήκες την Πέμπτη.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα