Ολυμπιακός: Η σημαντική πιθανότητα για τριάδα στα μετόπισθεν και ο... διπλός ρόλος του Ιμπόρα

Ο Μαρτίνεθ με τον Ιμπόρα

bet365

Ο κόουτς Μαρτίνεθ καταστρώνει το σχέδιό του για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Φράιμπουργκ σε ένα διπλό επίπεδο και με δύο πιθανές διατάξεις απέναντι στους Γερμανούς.

Δεν ήταν καθόλου τυχαία η επιλογή του Μαρτίνεθ να βάλει στόπερ τον Ιμπόρα στον αγώνα με τον Παναιτωλικό που έληξε 3-1 υπέρ του Ολυμπιακού. Ήταν μία από τις σκέψεις του για τον αγώνα με τη Φράιμπουργκ και ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός το παραδέχθηκε με τον τρόπο του ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Εξάλλου τον Ιμπόρα και τον ξέρει πολύ καλά και τον θεωρεί και μία σημαντική παρουσία - προσωπικότητα εντός και εκτός γηπέδου.

Ο πολύπειρος Βιθέντε Ιμπόρα λοιπόν έχει έναν κομβικό ρόλο σε δύο πιθανά σενάρια διάταξης στο γήπεδο για το ματς του Ολυμπιακού στην έδρα της Φράιμπουργκ την Πέμπτη. Το ένα είναι με τριάδα στα μετόπισθεν. Ένα 3-5-2 ή 3-4-3.

Σε αυτήν την περίπτωση ο Πασχαλάκης θα είναι ο γκολκίπερ, οι τρεις στην άμυνα θα είναι οι Ρέτσος, Ντόι και Ιμπόρα και στα δύο άκρα θα είναι οι Ροντινέι και Ορτέγα. Στο κέντρο ο Μαντί Καμαρά με τον Έσε και για μπροστά το προβάδισμα έχουν οι Φορτούνης, Μασούρας και Ελ Καμπί.

Στο 2ο πιθανό πλάνο θα έχουμε το 4-3-3. Σε αυτήν την περίπτωση ο Ιμπόρα θα διεκδικεί για τα καλά στο πλάνο του Ισπανού τεχνικού τη μία εκ των τριών θέσεων του κέντρου με τον Αλεξανδρόπουλο ενώ για μία θέση στην 11άδα δίνουν τη... μάχη τους και οι Ποντένσε και Γιόβετιτς. Όπου και να καταλήξει πάντως ο κόουτς Μαρτίνεθ θέλει να έχει μία όσο το δυνατόν πιο... θωρακισμένη ομάδα απέναντι στα ψηλά κορμιά των Γερμανών.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα