ΑΠΟΕΛ, Γκαγιέγο: «Δεν κερδίζουν παιχνίδια οι πιθανότητες»

ΑΠΟΕΛ, Γκαγιέγο: «Δεν κερδίζουν παιχνίδια οι πιθανότητες»

Newsroom
gagiego_chl
Ο Νταβίδ Γκαγιέγο, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τα ευρωπαϊκά ματς, μίλησε για όλα τα δεδομένα του ΑΠΟΕΛ, πριν το πρώτο ματς με την Ρίγα για τα Playoff του Europa League.

Αρχικό σχόλιο για το ματς:

«Η ομάδα είναι ενθουσιασμένη και αφοσιωμένη για τον στόχο που εκπληρώθηκε με το Κόνφερενς Λιγκ. Δεν επιτεύχθηκε ο στόχος του Τσάμπιονς Λιγκ αφού χάσαμε με την Σλόβαν αλλά δεν πειράζει. Όταν βλέπεις τις ομάδες που είναι στο Γιουρόπα Λιγκ καταλαβαίνεις πόσο μεγάλο είναι».

Για τις απουσίες:

«Ναι είναι εκτός ο Σαρφό, ο Πέτροβιτς και ο Ντογκαλά. Είμαστε το ΑΠΟΕΛ, έχουμε μια μεγάλη ομάδα και ρόστερ και μπορούμε να τους αντικαταστήσουμε».

Για την επιστροφή Τεχέρα και αν θα είναι πιο συντηρητικό το ΑΠΟΕΛ σε σχέση με τη Σλόβαν:


«Ποτέ δεν είμαστε συντηρητικοί, παίζουμε στο μισό του αντιπάλου. Παίζει και ο αντίπαλος όμως και κάποιες φορές δεν σου βγαίνουν κάποια πράγματα. Παίζω ψηλά γιατί όταν βλέπω τη μπάλα στην περιοχή μας αγχώνομαι».

Τι πιθανότητες δίνει:

«Δεν κερδίζουν παιχνίδια οι πιθανότητες»

Για τους παίκτες που θα αντικαταστήσουν τους απόντες:

«Είναι ξεκάθαρο για εμένα πώς θα παίξω. Είμαι προετοιμασμένος για την αρχή αλλά και για τα σενάρια κατά την διάρκεια του αγώνα. Το πιο σημαντικό είναι το πλάνο του αγώνα και αυτοί που θα παίξουν».

Εάν πιστεύει ότι θα παίξει ρόλο η εμπειρία:

«Το σημαντικό είναι οι λεπτομέρειες αλλά και η εμπειρία είναι μέρος αυτού. Δεν κερδίζει μόνη της αλλά παίζει ρόλο πάντοτε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα