ΑΠΟΕΛ: Κόρμπου, από τον πάγκο στην πρώτη γραμμή!

ΑΠΟΕΛ: Κόρμπου, από τον πάγκο στην πρώτη γραμμή!

Newsroom
corbu
Ο Μάριους Κόρμπου φαίνεται έτοιμος να διεκδικήσει τη θέση του στην ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ, μετά από μια σειρά θετικών εμφανίσεων ως αλλαγή σε τρεις επίσημες αναμετρήσεις – δύο ευρωπαϊκές και μία στο πρωτάθλημα.

Στον τελευταίο αγώνα κόντρα στον Εθνικό, η παρουσία του Ρουμάνου μέσου ήταν θετικότατη, καθώς έδειξε σταθερότητα και ποιότητα, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Μάλιστα, με εκπληκτικό διαγώνιο σουτ πέτυχε το μοναδικό γκολ της ομάδας του.

Με το βλέμμα στραμμένο στον επόμενο αγώνα απέναντι στην Καρμιώτισσα στο Στάδιο «Αμμόχωστος», ο Κόρμπου φαίνεται να κερδίζει έδαφος για μια θέση στο αρχικό σχήμα. Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ζοζέ Ντομίνγκες, προτίθεται να αξιολογήσει και πάλι την κατάσταση του νεαρού μέσου, ο οποίος επέστρεψε από την εθνική ομάδα Κ21 της Ρουμανίας.

Εκεί, συμμετείχε στη νίκη με 1-0 επί του Μαυροβουνίου, γεγονός που ενισχύει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση και τη φόρμα του, καθώς προετοιμάζεται για τα επόμενα ματς της σεζόν.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / GIORGOS MICHAEL

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα