Ολυμπιακός: Ο κακός αγωνιστικός βαθμός για Βέλντε και Ζέλσον Μαρτίνς με Παναιτωλικό και Αρη (vids)

Ολυμπιακός: Ο κακός αγωνιστικός βαθμός για Βέλντε και Ζέλσον Μαρτίνς με Παναιτωλικό και Αρη (vids)

Ο Βέλντε

bet365

Οι δύο ακραίοι επιθετικοί του Ολυμπιακού δεν έχουν βγάλει σχεδόν καθόλου την ποιότητά τους στο χορτάρι στα 2 τελευταία παιχνίδια με Παναιτωλικό και Αρη.

Δεν πάνε λίγες μέρες που είχαμε αναδείξει τα αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα του Κρίστοφερ Βέλντε. Του Νορβηγού που αποκτήθηκε για την αξία και την ποιότητά του αλλά δεν έχει καταφέρει τουλάχιστον ως προς το τελευταίο διάστημα να βγάλει τα καλά του δημιουργικά και επιθετικά στοιχεία. Σε σχέση με τους 2 τελευταίους αγώνες Πρωταθλήματος ο διεθνής εξτρέμ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Με τον Αρη προσπάθησε να βγάλει το κάτι παραπάνω σε επίπεδο ατομικής πρωτοβουλίας αλλά δεν του βγήκαν οι φάσεις και αρκέστηκε μόνο σε ορισμένα κερδισμένα φάουλ.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς επιχείρησε να πάει και αυτός σε φάσεις ένας με έναν αλλά ούτε εκείνος κατάφερε κάτι ιδιαίτερο ή καλό απέναντι στον Αρη. Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά τους αλλά και την ικανότητά τους ως παίκτες η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο δεν ήταν καθόλου καλή ούτε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό αλλά ούτε και στο 2-1 του Άρη επί των Πειραιωτών στη Θεσσαλονίκη. Με τον Αρη ούτε ο Βέλντε ούτε ο Πορτογάλος κατέγραψαν - σύμφωνα με τα επίσημα stats της Λίγκας - τελική. Υπάρχει και ένα ακόμα στοιχείο.

Ο Βέλντε με τον Ζέλσον δεν έχουν δώσει και την αναμενόμενη βοήθεια στο δημιουργικό και επιθετικό σκέλος, έχοντας ο καθένας από 1 γκολ μετά από 5 συμμετοχές. Η παράμετρος αυτή είναι σημαντική καθώς έχουμε να κάνουμε με τους 2 βασικότατους πλάγιους επιθετικούς του Ολυμπιακού που τουλάχιστον στο δημιουργικό και το επιθετικό κομμάτι περιμένει πολλά παραπάνω από αυτούς για το επόμενο διάστημα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα