Ολυμπιακός: Με τη στήριξη του κόσμου του και στη Γαλλία, ποιές οι οδηγίες για να βρεθούν στο γήπεδο οι φίλαθλοι

Ο κόσμος του Ολυμπιακού

bet365

Οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχουν τη συνδρομή του κόσμου τους και στο Λυών - Ολυμπιακός με τις οδηγίες για την προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο να είναι συγκεκριμένες. ΛΥΩΝ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Περισσότεροι από 1.000 θα είναι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που θα ενισχύσουν την προσπάθειά του το βράδυ της Πέμπτης (22.00, ANT1 και COSMOTE SPORTS TV 2) στην έδρα της Λυών. Ο κόσμος των Πειραιωτών για ακόμα μία φορά θα δώσει το παρών σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι της αγαπημένης του ομάδας.

Να θυμίσουμε εδώ πώς η UEFA έχει τιμωρήσει τους Γάλλους με κλειστές εξέδρες στο βόρειο και νότιο τμήμα του γηπέδου. Για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής του League phase του UEFA Europa League απέναντι στη Λυών, που θα διεξαχθεί στο «Groupama Stadium» ο Ολυμπιακός έχει ήδη ενημερώσει επισήμως πώς μετά από εντολή και οριστική απόφαση της γαλλικής Αστυνομίας - η οποία θέτει ως απαραίτητη διαδικασία για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο την μετάβαση τους στο EUREXPO LYON ώστε να ανταλλάξουν τα εισιτήρια που αγόρασαν ή θα αγοράσουν από το site της ΠΑΕ Ολυμπιακός με νέα εισιτήρια - θα ισχύουν τα εξής:

  • Τα παραστατικά που αγοράσαν ή θα αγοράσουν οι φίλαθλοι των Πειραιωτών δεν είναι εισιτήριο εισόδου, αλλά θα πρέπει να το ή τα ανταλλάξουν με νέο εισιτήριο ή νέα εισιτήρια στο meeting point: Eurexpo Lyon (an Exibition Center) με τη διεύθυνση να είναι: Eurexpo Visiteurs Ouest, Boulevard de l’Europe, 69630 Chassieu.
  • Ώρες ανταλλαγής εισιτηρίων: 17:45 – 19:15 (τοπική ώρα και ενώ στην Ελλάδα είμαστε μία ώρα μπροστά).
  • Όσοι φίλαθλοι δεν μεταβούν στην προαναφερόμενη ώρα στο meeting point ή μετάβουν μεμονωμένα στο γήπεδο δεν θα μπορούν να εισέλθουν σε αυτό.
@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα