Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τβέντε: Λαοθάλασσα από 4.000 Ολλανδούς στους δρόμους της πόλης

Newsroom
twente-fans

bet365

Χιλιάδες φίλαθλοι της Τβέντε έχουν κατακλύσει τους δρόμους του Μάντσεστερ ενόψει της αναμέτρησης της ομάδας τους με την Γιουνάιτεντ (25/09, 22:00).

Το «Ολντ Τράφορντ» ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την πρώτη φετινή ευρωπαϊκή αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Τβέντε για την 1η αγωνιστική του Europa League (25/09, 22:00). Ήδη από το μεσημέρι της Τετάρτης, οι περίπου 4.000 Ολλανδοί που βρίσκονται στο Μάντσεστερ έχουν στήσει το δικό τους... πάρτι στους δρόμους της πόλης.

Έχουν «πλημμυρίσει» τις οδούς τραγουδώντας, πίνοντας και προχωρώντας προς το γήπεδο της Γιουνάιτεντ, έχοντας δημιουργήσει μία εκπληκτική ατμόσφαιρα. Να σημειωθεί, ότι αρκετοί Ολλανδοί βρέθηκαν χθες (24/09) στο «Έτιχαντ», στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γουότφορντ για το League Cup, κάνοντας... ζέσταμα ενόψει του αποψινού ματς.

Η Τβέντε κατέχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του προπονητή της Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος την «υπηρέτησε» ως παίκτης σε τρεις θητείες, αλλά και ως προπονητής, στην αρχή της καριέρας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα