Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο το 4-3-3 για τη Μπράγκα και... μάχη κυρίως για δύο θέσεις

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έκανε δοκιμές ουσίας πριν τον αγώνα της Πέμπτης ωστόσο οι ενδείξεις οδηγούν σε τετράδα στα μετόπισθεν και με αρκετούς υποψηφίους για 2 θέσεις.

Θεωρείται αλλά και είναι δύσκολο το να δούμε στον αγώνα κόντρα στους Ίβηρες της Μπράγκα το βράδυ της Πέμπτης το 3-5-2, όπως είχε αγωνιστεί ο Ολυμπιακός με τη Λυών. Σε αυτή τη φάση φαίνεται πώς οι Ερυθρόλευκοι στον αγώνα αυτόν (με σέντρα στις 19.45) του Καραϊσκάκη θα επιστρέψουν στην τετράδα και σε μία διάταξη 4-3-3.

Δοκιμές ουσίας δεν υπήρξαν την Τετάρτη. Οι ενδείξεις δείχνουν το 4-3-3 και να υπάρχουν παίκτες που να διεκδικούν θέσεις στην 11άδα. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι πώς για τον άξονα θα διεκδικήσουν θέση βασικού ο Μουζακίτης και ο Γκαρθία και για τα... φτερά θα γίνει... μάχη κυρίως με Ζέλσον, Βέλντε και Μασούρα.

Περισσότερο όλο αυτό είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν και όχι τόσο με δοκιμές. Επίσης δεν έχει ξεχαστεί το... τρικ με τους Κοστίνια - Ροντινέι για τη δεξιά πλευρά αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο. Υπό τα παραπάνω δεδομένα η πιθανή 11άδα θα απαρτίζεται από τους Τζολάκη, Ορτέγα, Κάρμο, Ρέτσο και Ροντινέι, στο κέντρο Εσε με Μουζακίτη ή Γκαρθία μαζί με τον Τσικίνιο και για τη γραμμή κρούσης ο Βέλντε με έναν εκ των Ζέλσον - Μασούρα και βέβαια ο Ελ Καμπί βασικός στράικερ.

Στην αποστολή είναι οι: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Κοστίνια, Ντάνι Γκαρθία, Ελ Καμπί, Μουζακίτης, Έσε, Ντόι, Ορτέγα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γουίλιαν, Γιάρεμτσουκ, Ρέτσος, Κωστούλας και Ζέλσον Μαρτίνς.

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα