Λιντς - Κάρντιφ 5-2: Πάρτι πρόκρισης με πεντάρα στους «32» του FA Cup

Newsroom
Λιντς - Κάρντιφ 5-2: Πάρτι πρόκρισης με πεντάρα στους «32» του FA Cup

bet365

Υγιεινός περίπατος αποδείχθηκε ο επαναληπτικός απέναντι στην Κάρντιφ για τη Λιντς, η οποία τη διέλυσε με 5-2 και κλείδωσε με εμφατικό τρόπο για τους «32» του FA Cup.

Πρόκριση στο ρελαντί για τη Λιντς, η οποία διέσυρε στον επαναληπτικό του FA Cup την Κάρντιφ με 5-1 και κλείδωσε την παρουσία της στους «32» του θεσμού. Τα Παγώνια φρόντισαν να ανοίξουν το σκορ με το... καλημέρα της αναμέτρησης, αφού μόλις στα 25'' o Νιόντο έπιασε τρομερό εναέριο σουτ και έβαλε τους γηπεδούχους σε θέση οδηγού.

Το γρήγορο προβάδισμα πάγωσε την Κάρντιφ που δέχθηκε ακόμα δυο γκολ μέχρι το ημίχρονο. Αρχικά ο Ροντρίγκο στο 36΄ανέβασε τον δείκτη του σκορ, ενώ ο Νιόντο δυο λεπτά αργότερα χαλύβδωσε ακόμα περισσότερο το προβάδισμα της ομάδας του.

Δυο γκολ του Μπάμφορντ μέσα σε πέντε λεπτά (71΄, 76΄) έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην πρόκριση της Λιντς, με τον Ρόμπινσον απλώς απλώς να περιορίζει τον όλεθρο για την Κάρντιφ με δυο γκολ στο φινάλε που διαμόρφωσαν το τελικό 5-2. Πλέον τα Παγώνια περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στην επόμενη φάση, ο οποίος θα προκύψει από τον νικητή του ζευγαριού Μπόρχαμ Γουντ - Άκρινγκτον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FA CUP Τελευταία Νέα