ΑΕ Λεμεσού: Η άφιξη που περιμένουν και τα άλλα ανοικτά μέτωπα της στελέχωσης του ρόστερ

ΑΕ Λεμεσού: Η άφιξη που περιμένουν και τα άλλα ανοικτά μέτωπα της στελέχωσης του ρόστερ

Σάββας Νεοκλέους
colemangiannoukonstantinou
Σε συνεχείς επαφές είναι μετά και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο πρόεδρος της ΑΕΛεμεσού, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, με τον τεχνικό διευθυντή, Παναγιώτη Γιάννου, καθώς και με τον προπονητή, Κρις Κόλμαν.

Υπάρχουν σημαντικά κεφάλαια που απασχολούν τη Λεμεσιανή ομάδα. Είναι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού με τον Λούκας Μιουλ (Lukas Mühl), να είναι ο επικρατέστερος αυτή τη στιγμή για να πάρει πτήση για Κύπρο και να ενταχθεί στο ρόστερ των γαλαζοκιτρίνων. Θυμίζουμε ότι ο Παναγιώτης Γιάννου στη δημοσιογραφική διάσκεψη λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος δήλωσε ότι η επόμενη μεταγραφή που προτίθεται να κάνει η ομάδα είναι κεντρικός αμυντικός.

Υπήρχε η επαφή με ακόμη δύο κεντρικούς αμυντικούς τις τελευταίες μέρες, αλλά φαίνεται ότι ο Μιουλ θα ξεκαθαρίσει όλα τα τυπικά ζητήματα που αφορούν τη συνεργασία του με την Ιταλική Σπέτσια και από τη στιγμή που τον ικανοποιεί η πρόταση της ΑΕΛ, θα ετοιμαστεί για να γίνει κάτοικος Λεμεσού.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Βασίλη Παπαφώτη στο εκτός έδρας ματς της 1ης αγωνιστικής με την Ομόνοια 29Μ προκάλεσε… πονοκεφάλους. Το ότι ο παίκτης θα μείνει εκτός δράσης για ένα τρίμηνο περίπου, φέρει τους ιθύνοντες της ΑΕΛ να το συζητάνε αρκετά για το τι θα πράξουν για να καλυφθεί αυτό το κενό. Η λογική λέει ότι θα τεθεί υπό τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας ο Γιάννης Γερολέμου, μιας και ο τελευταίος δεν τα βρήκε με την ΕΝ Παραλιμνίου για να πάει δανεικός, ενώ ούτε και βρήκε κάποια άλλη ομάδα. Φαίνεται αυτή τη στιγμή να είναι... μοιρασμένες οι πιθανότητες για παραμονή Γερολέμου, μιας και κάποιοι αυτό επιθυμούν, ενώ κάποιοι άλλοι να βρεθεί κάτι άλλο.

Επίσης, ένα άλλο ανοικτό μέτωπο στην ΑΕΛ αφορά τον τερματοφύλακα, Μπέκερ. Ο τελευταίος δεν ήταν γραμμένος στο φύλλο αγώνος του ματς της πρεμιέρας, αν και ήταν στο γήπεδο. Πληροφορίες κάνουν λόγο πως υπάρχει θέμα με την εγγραφή του στη δύναμη της ΑΕΛ, κατά το πόσο θα εγγραφεί ως ξένος ή εάν κατέστη δυνατό να πάρει κοινοτικό διαβατήριο. Το ότι η ΑΕΛ είναι συμπληρωμένη με τους ξένους παίκτες (5 εκτός Ευρώπης) που έχει δικαίωμα να δηλώσει στην ΚΟΠ, φέρει τον Ισραηλίτη πορτιέρο να είναι σε… αναμονή, εάν δεν μπορέσει να πάρει κοινοτικό διαβατήριο, τότε θα παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα.

Όλα αυτά τα ανοικτά μέτωπα και εάν θα αποκτηθούν άλλοι παίκτες, πέρα του κεντρικού αμυντικού, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα