Άρης Λεμεσού, Σπιλέφσκι: «Οι κερκίδες είναι ακόμα άδειες και χρειαζόμαστε την ενέργεια από τον κόσμο»

Newsroom
σπιλεφσκι αρης ομονοια 29
Δείτε τι δήλωσε ο τεχνικός του Άρη Λεμεσού, στον απόηχο της νίκης απέναντι στην Ομόνοια 29ης Μαΐου για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας.

Ο Άρης Λεμεσού επικράτησε της Ομόνοιας 28ης Μαΐου με 1-0 εντός έδρας στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας. Ο προπονητής των γηπεδούχων μίλησε για το ματς, καθώς και για την προσέλευση του κόσμου, που παραμενει χαμηλή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λευκορώσος τεχνικός:

«Το περιμέναμε να είναι δύσκολο το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι μας ήταν πολύ αργό. Στο δεύτερο ημίχρονο η δυναμική μας ήταν καλύτερη. Κάποιες φορές οι στημένες φάσεις είναι σημαντικές και καταφέραμε να σκοράρουμε. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε γιατί πέρσι σε τέτοια παιχνίδια αφήναμε βαθμούς.»

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε, όμως βλέπετε πως οι κερκίδες είναι ακόμα άδειες. Χρειαζόμαστε ενέργεια από τον κόσμο, και όταν δεν την έχουμε γίνεται πιο δύσκολο για τους παίκτες.»

«Είδα χθες τον ΑΠΟΕΛ, που είχε γεμάτο γήπεδο και τη δύναμη που δίνει αυτό σε μια ομάδα. Ευχαριστώ όμως όλους όσους ήρθαν και συνεχίζουμε.»

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα