ΑΕ Λεμεσού: Εντός με… άλλη Ομόνοια για το ντουμπλάρισμα! Πιθανή ενδεκάδα

ΑΕ Λεμεσού: Εντός με… άλλη Ομόνοια για το ντουμπλάρισμα! Πιθανή ενδεκάδα

Σάββας Νεοκλέους
αελ ευχαριστιες
Μετά την εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας, επί της Ομόνοιας 29Μ, η ΑΕΛεμεσού υποδέχεται σήμερα, 20:00 στο «ΆλφαΜέγα Stadium», την Ομόνοια Αραδίππου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Κρις Κόλμαν μετά το δεξί ποδαρικό της περασμένης βδομάδας, θέλει το δύο στα δύο τρίποντα, ούτως ώστε να μπορέσει να φτιάξει αυτό το κλίμα και την ψυχολογία που χρειάζεται να υπάρχει σε ομάδα σε αυτή την αρχή του μαραθωνίου, για να εκμεταλλευτεί όσο πιο ιδανικά και καλύτερη γίνεται τη 15ήμερη διακοπή που θα υπάρξει στο πρωτάθλημα, ελέω υποχρεώσεων εθνικών ομάδων.

Πλην του τραυματία Παπαφώτη, καθώς και του Μπέκερ που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το τι θα γίνει με τους ξένους παίκτες της ΑΕΛ, όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ενδεκάδα που κερδίζει αλλάζει είναι ένα ερώτημα που απασχόλησε τον Ουαλό τεχνικό κατά τη διάρκεια της βδομάδας, μιας και στο ματς της πρεμιέρας παρατήρησε λάθη και αδυναμίες…

Ένα πιθανό σχήμα για τον βραδινό αγώνα είναι Μπράγκα κάτω από τα δοκάρια, δύο από τους Ουεντραόγκο, Στόλνικ και Κονσταντίνι ατο κέντρο της άμυνας, με Φιλιώτη δεξιά και έναν εκ των Νεοφύτου ή Ιμανισίμγουε αριστερά της άμυνας, Μάμας, Μεγιάδο ως ανασταλτικά χαφ και από εκεί και πέρα Τοκού, Λεσοβόι, Μακρής και Τρισκόφσκι. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Άβραχαμ και Φραντζής.

Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της 1ης αγωνιστικής αναμένεται αρκετός κόσμος της ΑΕΛ το βράδυ στις κερκίδες του γηπέδου της Λεμεσού, όπου από η ώρα 17:00 θα υπάρχει στον εξωτερικό χώρο pregame party, όπου θα μπορέσουν να περάσουν όσο πιο ωραία γίνεται το απόγευμα μέχρι και την έναρξη του ματς μικροί και μεγάλοι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα